Naše profesionálne služby

Odstraňovanie graffitov Bratislava, Trnava, Nitra, Nové Zámky, Trenčín, Žilina, Liptovský Mikuláš Antigrafitová ochrana. Boj proti sprejerom frajerom.

Ako sme sa prepracovali k čistenu graffitov?


Graffity sa dostali na Slovensko pomerne neskoro. Písal sa rok 1995 kedy sa začali na území Bratislavy maľovať prvé farebné kreácie hlavne pod mostom Lafranconi. Veľký krok vpred spravili graffity na prelome rokov 1999/2000 kedy sme zaznamenali veľmi veľa nových graffitov. Zrazu sme videli mnoho pomaľovaných vagónov, múrov, striech, budov a plotov. Toto malo za následok, že sme sa začali venovať odstraňovaniu graffitov viac. Sprejovanie graffitov je v prvom rade o ľuďoch, ktorý sa snažia nejakým smerom dať najavo svoje potreby a emócie. Graffity zašli niekedy až moc ďaleko hlavne pri vulgárnych nápisoch a rôznych maľbách, ktoré devastovali historické pamiatky a obydlia občanov. Plne chápeme pekné a farebné kreácie, ale na vulgárnosti nemáme žiadne pochopenie. Z týchto dôvodov sme sa dali na odstraňovanie graffitov. Dodnes sme odstránili graffity z rôznych miest na Slovensku ako je Bratislava, Malacky, Senica, Senec, Pezinok, Trnava, Dunajská Streda, Považská Bystrica a iné mestá na Slovensku. 


 

 
100% kvalita práce
Naša firma zaručuje 100% kvalitu práce pri čistení povrchov od graffitov. Naše antigraffit nátery sme si starostlivo za roky vybrali, obsahujú špeciálne zložky a zaručíme garanciu na niekoľko mesiacov/rokov. Pri tých top antigraffit náteroch sa môžeme baviť o záruke až 3 roky. Sme rodinne založená firma a dbáme na každý detail. Práve detail rozhoduje o kvalite a my si dáme skutočne záležať. 


Budovy bez graffitov

 
Odstraňovanie graffitov v Bratislave, na západnom a strednom Slovensku
Máte záujem o odstránenie graffitov? Potrebujete antigrafitovú ochranu? Ponúkame odstránenie graffitov z neošetrených povrchov. Naša technika zhltne graffity za pár minút. Ak chceme mať budovy bez graffitov neváhajte osloviť špecializovanú firmu. 
 
Odstraňovanie graffitov je podložené na určitých skúsenostiach, ktoré sme nadobudli za dlhé roky. Neradi by sme písali v týchto textoch o našich Know How, keďže si chceme zachovať identitu firmy. Radi by sme podložili naše skúsenosti videom a textami, ktoré práve teraz čítate. Graffit môže byť na rôznych povrchoch. Môžeme čistiť farebné maľby z fasády, betónu, múrov, stĺpov, lodí, áut, fontán, historických pamiatok a z budov. Nie je dôležitý predmet na ktorom je graffit, ale povrch. Je veľmi ťažké odstraňovať graffity z jemných povrchov. Hrozí poškodenie povrchu a potom to vyzerá veľmi zle. Naša firma čistí a odstraňuje graffity z rôznych povrchov. Je úplne jedno, či sa jedná o citlivý alebo necitlivý povrch. Dali sme si radi už s kadečím. 
 
Z akých povrchov odstraňujeme graffit?
Mramor, travertín, alucobond, fasáda, betón, murivo, dekoratívne omietky, drevo, povrchy z kovu, prírodný kameň, železné stĺpy a iné. 


Ochranné nátery/antigraffit nátery

 

Boj proti sprejerom frajerom

Boj proti sprejerom frajerom nie je jednoduchý. Mnoho ľudí si myslí, že po aplikácii ochranného náteru už žiadny grafiťák nepríde. Nie je to pravda a budovy s graffitami budú vždy. Nájsť účinné spôsoby ako predchádzať novým a novým graffitom nie je ľahké. Za tie roky sme našli cestu so správcami budov, majiteľmi obytných komplexov a správou majetku tak, že sme absolútne minimalizovali opätovné znečistenie graffitmi. A ako nato?

Kvalitná vrstva antigraffit náteru. Ucpané póry = maximálna ochrana

Ako odlákať sprejerov? Kvalitná antigrafitová ochrana.
Ako odlákať niekoho, kto chce nastriekať budovu? Veľmi ťažka otázka. Vieme ako na ňu. Jednoznačne odporúčame kvalitnú antigrafitovú ochranu. Antigrafitový náter je masívny, obsahuje silnú hrubú vrstvu a je viditeľný. V prvom rade je potrebné lokalitu, ktorá je infikovaná sprejmi viac otvoriť. Ukázať, že sa nebojíme opätovného znečistenia. V druhom rade je potrebné graffity odstrániť. A v treťom rade je potrebné aplikovať antigraffit náter, ktorý plné viacero funkcií. Jednou z funkcií antigraffitového náteru je ochrana proti poveternostným podmienkam a rôznym nežiaducim vplyvom. Ten nežiaduci vplyv je nastriekanie farby na povrch. Antigraffit náter chráni povrch tak, že zabraňuje prieniku farby do vnútra svojej štruktúry. V praxi to znamená, že čistenie graffitu z ošetrenej plochy bude omnoho jednoduchšie. Šetríme čas a peniaze na opätovné volanie služby na graffity. V poslednom rade sú to kamery, ktoré účinne chránia proti opätovnému znečisteniu. Ale to je iná téma.
 
Naše antigraffit ochranné nátery majú nasledovné vlastnosti
Mechanická kompaktnosť, odolnosť voči chemickým prvkom, rezistencia voči UV žiareniu, maximálna vodotesnosť. 
 

Extra náročné čistiace práce

 
Extra náročné čistiace práce. Odstraňovanie graffitov zo železných konštrukcií
Pre extra náročne práce ponúkame odstraňovanie graffitov z veľmi tvrdých priemyselných materiálov. Ak sa jedná o farbu, ktorá je na veľmi tvrdých povrchoch realizujeme otryskávacie služby. Pieskovacie- otryskávacie služby umožnia zničiť hrdzu, farbu a iné nepoddajné znečistenie z mostov, konštrukcií, lodí a železných stĺpov. Pri priemyselných čistiacich prácach sa často používa aj priemyselná čistiaca technika. Abrazívne média na čistenie sú agresívne s hranatou štruktúrou. Silný tlak vzduchu a kvalitný piesok ničia akúkoľvek farbu a hrdzu z povrchu. 

Odstraňovanie graffitov a aplikáciu ochranných antigrafit náterov ponúkame v nasledovných mestách: Bratislava, Nové Zámky, Malacky, Nitra, Žilina, Trnava, Trenčín, Liptovský Mikuláš.

Neváhajte nás kontaktovať.
 

Prečo odstrániť graffity a nechať si aplikovať antigraffit náter?

 
Lepšie vyzerajúca budova, plot, námestie
Kultúrnejšie prostredie a dobrý vizuálny vplyv
Ochrana povrchu antigraffit náterom
Predlžovanie životnosti povrchov


Benefity čistenia graffitov a antigraffit náteru

 
  • venujeme sa odstraňovaniu graffitov od roku 1999
  • dobrá rada ako skutočne bojovať proti grafiťákom
  • kvalitné antigraffit nátery s dlhou zárukou
  • maliarske práce pre zlepšenie vizuálneho stavu povrchu
  • odstraňujeme graffity z jemných povrchov a z veľmi tvrdých povrchov
  • 100% kvalita práce, špičková technológia
  • dobré ceny, rýchla dostupnosť služieb