Krtkovacie centrum

Ohýbanie trubiek. Elektrické, jednoručné a elektricko- hydraulické ohýbačky

Ohýbacia technika Rothenberger je zdobená kvalitnými ohýbačkami. Vďaka ohýbacej technike si vie náš zákazník vyriešiť veľmi ťažké inštalácie. Ohýbačky odporúčame na ohýbanie rôznych materiálov ako je meď, mosadz, hliník a napríklad aj tenká oceľ.  Samozrejme, že je potrebná skúsenosť. My vám vďaka kvalitnej technike na ohýbanie chceme zlepšiť prácu.



Ohýbačky sú robustné s kompaktným telom pre používanie v praxi. Na výber ponúkame elektrické a ručné ohýbacie prístroje. Naše stroje na ohýbanie v pohode zvládajú ohýbanie oblúkov, spojovacích oblúkov a protioblúkov. Prístroje pri ohýbaní vykonávajú svoju prácu presne a jednoducho.

Ohýbačky ponúkame vo viacerých verziách, v sade a ako jeden stroj na predaj. Všetko závisí od toho, čo konkrétne by ste chceli ohýbať. Ohýbačky predstavujú pojem, ktorý je nutné konzultovať so zaškoleným obchodným zástupcom našej firmy. Neváhajte nás preto kontaktovať. 
 

 
Ohýbačky môžeme deliť do niekoľkých kategórií:
Podľa spôsobu pohonu ich delíme na ručné, hydraulické a elektrické ohýbačky.
Podľa konštrukcie delíme ohýbačky na segmentové, modulové a kombinované.
Podľa typu ohýbacieho materiálu delíme napríklad na ohýbanie profilov a ohýbanie plechu. 
 

Elektrické ohýbačky Rothenberger

 
Elektrické ohýbačky Rothenberger disponujú maximálnou presnosťou. Elektrické ohýbačky sú vhodné pri sanitárnych a kurenárskych inštaláciách, pre montáže potrubia, v klimatizačných a chladiacich technikách a v širokom priemysle. Ohýbačky disponujú zvýšenou bezpečnou inštaláciou vďaka nižšiemu počtu spojov. Vhodné pre trubky medené, polotvrdé, oceľové, oceľové závitové, viacvrstvené a iné. 
 
Robend 4000 elektrická ohýbačka Rothenberger
Robend 4000 sada Rothenberger je robustná elektrická ohýbačka vhodná na ohýbanie za studena do 180 stupňov, priemer 12 - 35mm. Výhodou ohýbačky je nízke opotrebenie vďaka úspore počtu pripojení, energie a materiálu na spájkovanie. Ohýbačka je vhodná na ohýbanie oblúkov, protioblúkov, poschodových oblúkov a spojovacích oblúkov na všetkých úrovniach. Stabilný tlak a forma, ohýbacie segmenty sú z kvalitného kovaného hliníka. Prístroj na ohýbanie umožňuje presné, výkonné a jednoduché ovládanie. Ohýbanie materiálu je bez deformácie a vlnenia vďaka vyššej vodivosti. Výkon motora elektrickej ohýbačky je 1.010 Watt. 
 
Ohýbačka je vhodná na rúry z medi do priemeru 35mm. Ohýbačka disponuje automatickým vypnutím pri dosiahnutí prednastaveného uhla pohybu. Prednastavenie uhla ohybu bez použitia nástrojov umožňuje rýchle a presné ohýbanie. 
 
Na predaj ponúkame viaceré sady
Sada pre priemer 12 - 15 - 18 - 22 - 28mm
Sada pre priemer 15 - 18 - 22 - 28mm
Sada pre priemer 15 - 18 - 22 - 28 - 32 - 35mm
Sada pre priemer 12 - 15 - 18 -22mm
Sada pre priemer 15 - 18 - 22mm
Sady obsahujú stroj na 230 V, ohýbacie segmenty a posuvné časti pre jednotlivé priemery rúr, posuvné osy a kufor. 



 

Jednoručné ohýbačky Rothenberger

 
jednoručné ohýbačky Rothenberger sú vhodné na ohýbanie pod ostrým uhlom a rôznym rádiusom ohybu. Jednoručné ohýbačky sú vhodné v opravárenských, zámočníckych a klampiarskych dielňach. Ohýbačky sú vybavené rôznymi prednosťami ako je nastaviteľný doraz a diaľkový doraz. 
 
Tube Bender jednoručná ohýbačka Rothenberger
Tube Bender jednoručná ohýbačka Rothenberger je ohýbačka na veľmi presné ohýbanie pre priemery 5 - 26mm, do 90 stupňov. Kvalitná jednoručná ohýbačka umožňuje presný ohyb v ťažšie dostupných polohách. Ohýbačka je použiteľná pre oblúky, proti oblúky, stupňovité oblúky, koncové oblúky na všetkých úrovniach. Rýchla a jednoduchá výmena ohýbacích segmentov. 
 
Na predaj ponúkame rôzne sady. 
Sada Tube Bender pre priemer 5-6-8-10mm; 6-8-10-12mm; 8-10-12mm; 12-15-18-22mm; 14-16-18-20-25mm; 14-16-18-20-26mm


 
Robend ohýbačka Rothenberger H + W sada
Ohýbačka Robend Rothenberger je univerzálny stroj pre presné studené ohýbanie do 180 stupňov, priemer 8 - 22mm. Ohýbačka umožňuje vykonávať presný ohyb bez žiadnej deformácie. Disponuje konštantným tlakom a stabilnou formou. Ručné ohýbanie pomocnou pákou až do priemeru 18mm (5/8´´). Najväčšou výhodou tejto ohýbačky v praxi je fakt, že nám odpadajú náklady na tvarované fitingy. Obsahuje anti- blokovací systém ROLUB. Tento systém blokácie šetrí silu prostredníctvom klzných vlastností a optimálneho rozloženia klzného spreja. 
 
Na predaj ponúkame verzie
Sada pre priemer 12-15-18-22mm
Sada pre priemer 15-18-22mm

Elektrické- hydraulické ohýbačky

 
Elektrohydraulické ohýbačky Rothenberger vhodné na ohýbanie za studena. Hydraulické ohýbačky sú využiteľné všestranne pri plynových a kurenárskych inštaláciách. Taktiež ich odporúčame pri konštrukcii prístrojov a kotlov v priemysle. K dispozícii ponúkame na predaj rôzne typy hydraulických ohýbačiek, či už pre malý polomer ohybu, veľký polomer ohybu alebo iných parametrov. Ohýbačky disponujú poistným ventilom voči preťaženiu.
 
Robull Rothenberger elektricko- hydraulická ohýbačka 
Robull Rothenberger elektricko- hydraulická ohýbačka pre precízne hydraulické ohýbanie za studena až do 90 stupňov. Všestranne využiteľný prístroj na ohýbanie na staveniskách pri sanitárnych, kurenárskych a plynových inštaláciách. Ohýbačku si vieme predstaviť aj na rekonštrukciu kotlov a prístrojov v priemysle. Odporúčame na vyrovnávanie trubiek.
 
Výhody
Precízne ohýbanie vďaka uhlomeru
Menej zvarov
Nie sú potrebné žiadne ďalšie ohýbané tvarové diely
Ľahká obsluha
Uzatvorený, bezúdržbový hydraulický systém v monoblokovej konštrukcii
Rýchle automatické vracanie piestu


 

Prečo si vybrať ohýbačky Rothenberer?

 
Disponujeme kamennou predajňou 
Dostupnosť náhradných dielov a príslušenstva
Robustné telo ohýbačiek
Univerzálnejšie používanie 
Stabilný tlak a forma v praxi
Prednastavenie uhla ohybu bez použitia nástrojov
Presné a perfektné výsledky
Na výber široké spektrum ohýbačiek
Presný ohyb vo veľmi ťažko dostupných miestach
Rýchla výmena ohýbacích segmentov


Benefity ohýbacej techniky Rothenberger

 
  • kvalitná značka Rothenberger
  • odpadávajú náklady na tvarové fitingy, ich zabezpečenie a skladovanie
  • kvalitné a ekonomické ohýbačky s profitom pre vás do budúcna
  • ohýbanie s milimetrovou presnosťou
  • ohýbanie bez oderu
  • z kovaného hliníka pre konštantný prítlak