Blog

Požičovňa čerpadiel pre čistenie vŕtaných, kopaných studní Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Poprad

Profesionálne čerpadlá, monitorovacie kamery a vysokotlakové čističe vhodné na požičovňu pre čistenie vŕtaných a kopaných studní. 

Čerpadlá na požičovňu nájdete na web stránke: POZICOVNA CERPADIEL
 

 
Spozorovali ste, že Vaša studňa začína mať málo vody? Je možné, že potrebuje kontrolu a čistenie. V tomto prípade potrebujete na pomoc profesionálov, ktorí dokážu promptne a odborne zistiť znečistenie studne a následne ju vyčistiť. Čistíme vŕtanékopané studne od nánosov bahna, kalu, štrku, piesku a iného aj veľmi silného znečistenia. Pri práci pristupujeme profesionálne a precízne.


 
Znečistené studne čistíme vysokotlakovými čističmi, ktoré si vďaka špeciálnym tryskám poradia i so silne usadeným bahnom. Nežiaduce bahno zo studne následne odsávane von kvalitnými profesionálnymi čerpadlami z vlastných radov. Pri prácach používame veľmi výkonné, robustné hlbinné, kalové, ale aj hasičské čerpadlá. Vďaka našim čerpadlám s úzkym priemerom vieme čistiť aj ťažko dostupné studne, prípadne studne s veľmi úzkym priemerom.
 
Čistenie a odčerpávanie studne je realizované, dokiaľ nezačne vytekať čírejšiačistejšia voda, bez obsahu znečistenia. Napríklad, bez obsahu piesku, bahna alebo kalu.
 
Dĺžka čistenia je individuálna a závisí od druhu, veľkosti spôsobu znečistenia. Priemerne sa však pohybuje okolo 3-4 hodín.
 
Monitoring kopaných a vŕtaných studní
Predtým ako sa pustíme do čistenia studní, vysoko odporúčame vykonať monitoring studne, aby sa zistilo o aký druh znečistenia. Monitoring je nutný aj na to, aby sme vedeli použiť správny postup čistenia. Na monitoring používame kvalitné špičkové kamery s dobrou svietivosťou, vďaka ktorej vieme, čo sa na dne studní nachádza.
 
Neváhajte nás kontaktovať.