Požičovňa priemyselnej čistiacej tech.

Požičovňa priemyselnej čistiacej techniky

Požičovňa priemyselnej čistiacej techniky
Požičovňa priemyselnej čistiacej techniky ponúka kvalitu. Kvalita je pre nás alfou a omegou, aby ste boli u nás vždy spokojní. Naše vybavenie požičovne priemyselnej čistiacej techniky a náradia je skutočne veľmi dobré, dali sme si fakt záležať. Nižšie sme vybrali náš sortiment, ktorý sme zjednotili do malej schémy pre prehľadnosť. V krátkosti by sme chceli napísať niečo o našej požičovni, ktorá sa vyvíja od roku 1990, kedy sa zrodila naša firma IB REIN.




 
Sme spoločnosť, ktorá sa snaží prenajímať pre domácnosti, firmy, priemysel a mestá to najlepšie, čo môžeme na čistenie použiť.  Je to jednoduché motto, ale zato účinné. V ponuke na prenájom nájdete vysávače, umývacie a zametacie stroje (komunálne čistiace stroje, komunálne zametacie stroje), parné čističe, vysokotlakové čističe, pieskovacie otryskávacie zariadenia, čerpadlá, čističky potrubia, videoinšpekčné kamery, termovízne kamery a mnoho iného. Požičovňa nie je mierená na masu, ale na kvalitu. Ponúkame kvalitné prístroje, ktoré sú obohatené o rozsiahle príslušenstvo. Personál vám určite umožní viac pochopiť naše prístroje a zvládnuť náročné čistiace, kúrenárske, inštalatérske alebo iné pracovné úlohy.

Veľké umývacie automaty s posedom s funkciou predzametania


 
Požičovňa profesionálnej čistiacej techniky


Požičovňa profesionálneho náradia pre kurenárov a inštalatérov Priemyselné zametacie stroje na tie najtvrdšie formy znečistenia v komunálnej a priemyselnej sfére.


Odpravovanie vody, čistenie studní
  • Hasičské čerpadlá, hasičské dýchacie prístroje Dräger, kalové čerpadlá, hlbinné čerpadlá

Sušenie a vykurovanie
  • Sušiče, odlučovače vlhkosti, ventilátory a ohrievače pre sušenie a vykurovanie hál a miestností

Mobilné dieslové kompresory, podlahové brúsky na betón  Veľké výkonné automaty na tepovanie veľkých kobercových plôch



Požičovňa priemyselnej čistiacej techniky funguje pre nasledovné mestá a ich blízke okolia:
Bratislava, Malacky, Senica, Myjava, Pezinok, Senec, Galanta, Dunajská Streda, Trnava, Nitra, Komárno, Trenčín, Považská Bystrica, Žilina, Poprad, Košice, Michalovce, Prešov, Banská Bystrica, Martin, Prievidza, Zvolen, Nové Zámky, Spišská Nová Ves, Levice, Lučenec, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Topoľčany, Čadca, Rimavská Sobota, Hlohovec, Skalica, Zlaté Moravce, Banská Štiavnica, Piešťany, Brezno, Kežmarok, Humenné.

Veľké a špecifické stroje vieme priviezť na vopred dohodnuté miesto v rámci celej SR.

Neváhajte nás kontaktovať.

Máte záujem o naše služby? Kontaktujte nás.

Už 27 rokov na trhu a stovky spokojných zákazníkov.