Blog

Ekologické čistenie a umývanie fasád teplou vodou Bratislava- okolie

EKOLOGICKÉ ČISTENIE A UMÝVANIE FASÁD TEPLOU VODOU BRATISLAVA- OKOLIE

Odhalíme vám, čo si možno predstaviť pod ekologickým čistením, aké sú jeho výhody a prečo sa pri umývaní fasád spoliehame na horúcu vodu.



Ako na čistenie a umývanie fasád bytov a domov  
Zatiaľčo niektorí poskytovatelia čistiacich služieb nedajú pri vykonávaní svojej práce dopustiť na rôzne chemické čistiace prostriedky, profesionálna firma IB REIN pôsobiaca na slovenskom trhu od roku 1994 sa používania chémie vzdala. Týmto rozhodnutím sme sa rozhodli dať prednosť umývaniu fasád na ekologickej báze, ktoré berie ohľad na okolité prostredie a je tak oveľa výhodnejšie z dlhodobého hľadiska. Správnosť našej voľby potvrdili mnohé prípady zo zahraničia, kde je už ekologické čistenie a umývanie fasád budov jednoducho samozrejmosťou.



Aj v praxi sme si navyše overili, že nielen pre čistenie fasád, ale aj čistenie striech chemické prípravky nie sú nevyhnutnosťou. Namiesto toho sa už dlhšiu dobu spoliehame na čistenie fasád teplou vodou, ktoré je oveľa účelnejšie. Využívame kvalitnú a špecifickú čistiacu technológiu pracujúcu prostredníctvom vhodne zvolenej teploty používanej čistej vody. Realizujeme čistenie strechy vysokotlakovou vodnou technológiou, ktoré je schopné obnoviť pôvodný vzhľad strechy a súčasne poslúži pre čistenie fasády od rias, machu a iného prírodného znečistenia.

Požičovňa fasádneho systému?
Požičovňa ako alternatíva pre čistenie vertikálnych a horizontálnych plôch? Fasádny systém Kärcher umožňuje čistenie až do výšky 14m zo zeme pomocou karbónových tyčí. Stačí si vybrať vhodný tlakový čistič a umývate s pomocou našej techniky.



Čo ponúka ekologické výškové čistenie a umývanie fasád
S pomocou špeciálnych kĺbových plošín sme schopní vykonávať výškové čistenie a umývanie fasád až do výšky 15 metrov nad zemou. Jednoducho si tak poradíme aj s menej dostupnými časťami fasády, či už ide o fasádu rodinného domu, administratívnej budovy alebo priemyselnej továrne. Naše výškové čistenie fasády je schopné perfektne odstrániť tak hrdzu, ako aj špinu vyskytujúcu sa na fasáde pod vplyvom poveternostných javov.

V neposlednom rade dokážeme bez použitia akejkoľvek chémie realizovať taktiež čistenie fasád od graffitov, čo poslúži hlavne potrebám komunálnej sféry. Ako vidíte, čistenie a umývanie fasád v našom podaní má skutočne všestranné využitie a preto radi vyhovieme aj vašim požiadavkám na čistenie fasády v rámci západného Slovenska. Naše služby ponúkame všade v okolí väčších miest: Bratislava, Pezinok, Senec, Malacky, Trnava, Trenčín, Dunajská Streda, Nitra a mnohé iné. 

Máte záujem o naše služby? Neváhajte nás kontaktovať