Blog

Horúcovodný tlakový čistič Kärcher očami servisného technika

Horúcovodný tlakový čistič Kärcher očami servisného technika
 
Naša firma ponúka špičkový technický servis na Kärcher stroje. Disponujeme kamennou predajňou a naše služby nájdete na území západného Slovenska. Predajňa je situovaná v Bratislave, odkiaľ ponúkame kvalitné služby. V našej predajni nájdete kvalitné horúcovodné tlakové čističe Kärcher a rôzne iné typy Kärcher strojov a príslušenstva



Horúcovodné vysokotlakové stroje HDS od Kärcher sú výkonné a kvalitné stroje. Rozdeľujeme ich na modely:
  1. HDS Kärcher : Horúca voda, naftový ohrev
  2. HDS-E Kärcher : Horúca voda, elektricky ohrev
  3. HG Kärcher : Generátor horúcej vody
  4. HDS Kärcher so spaľovacím motorom



Ďalšie delenie tlakových čistiočov na horúcu vodu:
  1. Vertikálna trieda : jednoducho sa manévruje a prepravuje.
  2. Kompaktná trieda: vysoký výkon stále jednoduchá preprava.
  3. Stredná trieda: Na každodenne čistenie a zaberá málo miesta.
  4. Trieda super špeciálna trieda: Na permanentné čistine veľkého množstva špiny.
  5. Špeciálna trieda: Je pre užívateľov, ktorí majú zvláštne nároky na výkon stroja, bezpečnosť a hygienu a potrebujú extrémne vysoký tlak na najsilnejšie znečistenia.
Správne zaobchádzanie s HDS vysokotlakových čističov Kärcher vám zaručí dlhodobo funkčný stroj. Po technickej stránke je stroj dokonalý. HDS Kärcher profi majú mosadznú hlavu valca, ktorá je stavaná na silný výkon a dlhodobé používanie. Kvalitné keramické piesty zaručia dlhodobú funkčnosť a nízke opotrebovanie. Elektrický motor v HDS je srdcom stroja. Je to 4-pólový elektromotor s 3-piestovým axiálnym čerpadlom. Axiálne čerpadlá majú dlhú životnosť. Na základe integrovanej tlmiacej hadice, ktorá vyhladzuje kolísanie hydraulického tlaku v systéme. Horúcovodný stroj od značky Kärcher disponuje technológiou horákov „State of The art“.  Horáky v HDS sú efektívne a dodržiavajú normu emisných predpisov. Horáky majú zabudovaný termostat spalín ktorý vypína motor, ak je teplota spalín vyššia ako 300 stupňov.

Technológia horákov zaručuje :
  1. efektívnosť horákov
  2. nízku spotrebu paliva
  3. nízke emisie.
Horúcovodné stroje HDS od Kärcher disponujú aj s nádržami na chémiu. Čerpadlá v HDS sú dimenzované na používanie so silnými čistiacimi prostriedkami. Spolu s horúcou vodou a chémiou dosiahnete ten najlepší výsledok čistenia. Horúcovodné stroje HDS od Kärcher je možné nakonfigurovať podľa používateľa. Kärcher disponuje veľkým príslušenstvom HDS.
 
 
 
 
 U nás na predajni v Bratislave môžete nájsť rôzne profesionálne stroje pre inštalatérov a kurenárov. 

V prípade potreby nás neváhajte kontaktovať.