Blog

Kärcher je špičkou na trhu. Tvrdí kamenná predajňa Kärcher v Bratislave.

Kärcher je špičkou na trhu v oblasti čistiacej techniky
 
Medzi špičku na trhu v oblasti čistiacej techniky sa právom radí aj spoločnosť Kärcher. Vznikla už pred viac ako 80-timi rokmi a za tú dobu urazila kus cesty. Vyvinuli napríklad prvý tlakový čistič s ohrevom, ktorého konštrukcia horákov je dodnes základom všetkých horákov, vyvinuli rotačnú trysku, a napríklad aj prvý úplne autonómny vysávací robot.

Majú na svojom konte množstvo vynálezov a patentov, ktoré nám dnes uľahčujú život. Od vysokotlakových čističov, cez tryskanie suchým ľadom, prané čističe, umývacie automaty až po vysávače na suché a a mokré vysávanie, od profesionálnych industriálnych strojov, až po hobby techniku. Kärcher má riešenie pre každého.



Ich stroje sa vyznačujú kvalitou, dlhou životnosťou, jednoduchou obsluhou. Veľkou výhodou je rýchla dostupnosť príslušenstva a náhradných dielov aj na staršie stroje. Pre maximálny čistiaci účinok strojov vyvíjajú vlastné čistiace prostriedky. Naša predajňa a požičovňa Kärcher sa môže pochváliť výberom toho najlepšieho z tejto značky.  Nájdete u nás stroje, ktoré na iných predajniach môžete vidieť len v katalógoch.

Či už je to priemyselný vysávač IVR-L 120/24-2 Tc Me Dp Kärcher a IVR 35/20-2 Pf Me Kärcher, alebo vysokotlakový čistič s ohrevom Kärcher, ktorý je nezávislý na externom napájaní elektrickým prúdom HDS 1000 Be. A čo tak špecialitka podniku Ice Blaster IB 15/120 – najsilnejší stroj na otryskávanie suchým ľadom. Ale samozrejme aj klasické vysokotlakové čističe s ohrevom aj bez, zametacie stroje, vysávače, umývacie automaty. A k tomu kopu príslušenstva a náhradných dielov.

A dôvod prečo značka Kärcher? Lebo je fakt špička na trhu a je radosť predávať a ponúkať produkt, za ktorý sa nemusím hanbiť.



U nás na predajni v Bratislave môžete nájsť rôzne profesionálne stroje pre inštalatérov a kurenárov. 

V prípade potreby nás neváhajte kontaktovať.