Blog

Kärcher je svetovou kvalitnou značkou, preto ju podporuje kvalitná kamenná predajňa Kärcher v Bratislave.

Podnik s rodinnou tradíciu Kärcher sa nachádza v 70 krajinách naprieč kontinentmi, celosvetovo zamestnáva 13 027 ľudí rozdielnych národností a to vo viac ako 120-tim pobočkách. Svoju povesť získal aj vďaka svojim 50-tim tisícom servisov, kde sa na potreby zákazníkov zameriava nepretržite. Pre každú spoločnosť je z dlhodobého hľadiska potrebné napredovať, čo Kärcher dosiahol vďaka odborníkom vo vývoji a výskume, ako aj pomocou viac ako 630 obchodných spoločností, s ktorými spolupracuje.



Jedným z najdôležitejších faktorov úspechu spoločnosti Kärcher sú spokojní zamestnanci, ktorí majú potrebnú kvalifikáciu a svoju prácu vykonávajú s radosťou. Pre spoločnosti, s ktorými Kärcher spolupracuje, ako aj pre samotných zamestnancov Kärcher sú typické morálne hodnoty, ako uznanie, autorita, úprimnosť, vernosť, spoľahlivosť či dôvera. Vďaka tímovej práci a vzájomnej výmene odborných informácii dosahujú vytýčené ciele.

Kamenná predajňa Kärcher v Bratislave reprezentuje a spĺňa všetko, čo spoločnosť Kärcher požaduje a to aj napriek veľkej konkurencii firiem, ktoré úzko spolupracujú so spoločnosťou Kärcher. Kärcher má na Slovensku niekoľko predajní. Hlavnú predajňu má v Nitre, tá slúži zároveň ako centrála pre slovenský trh. Pokrytie servisu a predaja na Slovensku má značka Kärcher bezkonkurenčnú. Dôkazom toho je aj predajňa v Bratislave, ktorá ani zďaleka nezaostáva a svojím obratom sa nenechala zahanbiť. Bratislavská predajňa patrí k najlepším na Slovensku, čo sa týka predaja aj opráv. V Bratislave majú veľmi šikovných a pracovitých ľudí, ktorí sa snažia držať kamennú predajňu Kärcher medzi najlepšími na Slovensku. Kärcher ako celosvetová značka je už dlhú dobu v podvedomí ľudí, čo si bezpodmienečne zaslúži, nakoľko je to inovatívna firma a do výskumu dávajú veľké financie.

Verím že článkom som vás oslovil a že sa prídete pozrieť do kamennej predajne Kärcher v Bratislave. Samozrejme nesmieme zabudnúť aj externú firmu, ktorá úzko spolupracuje so značkou Kärcher a to je  momentálne bezkonkurenčná firma IB Rein, v ktorej nájdete maximálnu profesionalitu, nakoľko v Bratislave majú veľkého súpera Kärcher kamennú predajňu.

U nás na predajni v Bratislave môžete nájsť rôzne profesionálne stroje pre inštalatérov a kurenárov. 

V prípade potreby nás neváhajte kontaktovať.