Blog

Odstraňovanie buriny horúcou vodou. Profesionálne ekologické čistenie.

ODSTRAŇOVANIE A LIKVIDÁCIA BURINY HORÚCOU VODOU

Priblížime vám, v čom táto služba spočíva, v akých oblastiach si nájde ekologický postrek na burinu využitie, aké sú jeho výhody a čo je pre neho charakteristické.



Čím je naša služba výnimočná?
Slovenská firma IB REIN špecializovaná už po dobu 25 rokov na oblasť čistiacich prác dáva svoje služby k dispozícii domácnostiam aj priemyselným a výrobným podnikom. Poradí si však aj s administratívnymi, komerčnými a verejnými priestormi, ako dokazuje naše profesionálne odstraňovanie buriny horúcou vodou. Ekologické ničenie buriny je čoraz populárnejšie. Táto služba je obzvlášť atraktívna pre slovenské mestá a obce hľadajúce riešenie v boji proti burine v oblastiach, kde sa nemôžu používať chemické prostriedky. Najlepší bio postrek a odstraňovač buriny v jednom je ten, ktorý je k prírode maximálne šetrný, ohľaduplný a nepôsobí negatívne na životné prostredie, zdravie ľudí a zvierat. Likvidácia buriny je tak nielen 



Podobná požiadavka pre nás nepredstavuje žiadny problém, nakoľko odstraňovanie buriny v našom podaní je príkladom ekologického systému čistenia. Sme hrdí na to, že naše spôsoby čistenia sa pokojne zaobídu bez potreby použitia agresívnej chémie a napriek tomu sú nemenej efektívne. Chémia na odstránenie buriny už viac nebude potrebná. Na odburinenie nepotrebujeme využívať klasický, agresívny chemický postrek na burinu, postačí nám ekologický odstraňovač buriny, využívajúci výlučne horúcu vodu a paru. Pracujeme s čistiacou technikou, ktorá je síce robustná, na druhej strane sa však spája s energetickou úspornosťou a nevykonáva hluk, ktorý by niekomu prekážal alebo niekoho mohol vyrušovať. Náš mechanický odstraňovač buriny pracuje mimoriadne rýchlo, šetrí čas i finančné prostriedky. Vďaka tomu si nájde využitie v parkoch, oddychovým zónach, mestskom centre aj v okolí obchodných sídel.

Efektívny prípravok odstránenie buriny na dosah
Naše zariadenia využívajú naftový ohrev vody na optimálnu teplotu pre potrebu odstránenia buriny. Horúca voda plynie cez vysokotlakový čistič od popredného výrobcu a pod pôsobením silného tlaku si dokáže poradiť aj s odolnejšou burinou s hlbšími koreňmi. Vzhľadom na dôkladnosť a precíznosť celého procesu burina na tom istom mieste len tak skoro zase nevyrastie a zbavíte sa jej tak ľahko, rýchlo a komfortne. Vyskúšajte náš bio postrek na burinu nielen, ktorý je účinný aj ako odstraňovač buriny a plevelu zo zámkovej dlažby, chodníkov a iných miest v záhradách, komunálnej sfére, či na iných vonkajšich priestranstvách. Je mimoriadne vhodný ako postrek na burinu pred sadením a vysádzaním plodín, kvetov, stromov, okrasných rastlín, apod.

Pri poskytovaní našich služieb sa zameriavame prednostne na oblasť západného Slovenska, v otázke odstraňovania buriny sme sa však výnimočne rozhodli sprístupniť túto inovatívnu a ekologickú metódu pre celé Slovensko. Pokojne nás teda kontaktujte, či vám už burina prerastá cez hlavu v Bratislave, Trnave, Nitre, Poprade, Žiline, Košiciach, Prešove alebo v iných mestách a priľahlých lokalitách.

Máte záujem o naše služby? Neváhajte nás kontaktovať