Blog

Kvalitné brúsenie betónu a betónových podláh

Profesionálna čistiaca firma IB Rein na trhu pôsobí už od roku 1994 a v súčasnosti figuruje medzi profesionálmi v oblasti čistenia a renovácie povrchov. Dôraz na zdokonaľovanie svojich služieb a neustále naberanie nových skúseností dnes predurčujú naše výsledky ku garancii vysokokvalitne a profesionálne odvedenej práci pri každej našej zákazke. 



PROFESIONÁLNE BRÚSENIE BETÓNU

Predstavíme vám prvotriedne práce a úpravu povrchov v podobe brúsenia betónu. Všetky naše brúsiace práce realizujeme výlučne našou vlastnou brúsnou technikou, ktorá nám zabezpečí prvotriedne výsledky. Naše kompletné portfólio služieb ako aj čistiacich, tak i brúsnych, či údržbových nájdete na web stránkach www.ibrein.skwww.mysmeprofici.sk
 
  • Čím sa naše služby vyznačujú
Naša spoločnosť IB Rein je plne k dispozícii v oblasti brúsenia betónu a podláh z betónu každému, kto túži po hladkej a lesklej betónovej podlahe.

Naše brúsky pri prácach používajú výlučne naši zaškolení a skúsení zamestnanci, profesionáli  v svojom obore, ktorí vedia ihneď určiť správny postup a štýl brúsenia i tej najproblematickejšej podlahy. Vďaka tomu, že používame kvalitné, moderné a profesionálne brúsky od popredných výrobcov, sme schopní odviesť vynikajúcu prácu aj v prostredí s náročnejšími podmienkami a perfektne tak zbrúsiť nielen betónové podlahy, ale aj podlahy z cementu, kameňa a iných tvrdých materiálov. 

Používame vycibrenú a rokmi overenú techniku viacnásobného brúsenia, vďaka čomu eliminujeme, až úplne vylúčime potrebu využitia chémie alebo iných umelých látok. Sme skutoční pedanti zameraní na detail a precíznosť, preto pri prácach nikdy postup neurýchľujeme ani nepreskakujeme potrebné kroky k dokonalým výsledkom. Práve viacnásobné brúsenie si vyžaduje maximálnu trpezlivosť, cit a pozornosť voči brúsenej podlahe. Pri zachovaní všetkých krokov vieme zaručiť maximálny lesk povrchov i bez použitia impregnácie, lakov, či leštenia.

Pre ochranu takto dokonalo lesklej podlahy doporučujeme naniesť vizuálny náter, ktorý prispeje k dlhšej životnosti i zachovaniu kvality povrchov a pre zachovanie, či zabezpečenie maximálnej bezpečnosti protišmykový náter
 
  • Brúsenie betónu
Brúsenie betónu je veľmi špecifická a náročná služba, no profesionáli vám vybrúsia i z extra zanedbanej podlahy opäť novú, dokonale lesklú. Brúsime a rekonštruujeme staré betónové podlahy, napríklad v rodinných domoch, bytovkách, podkroviach, starších budovách, historických pamiatkach, na úradoch, priemyselnej sfére, či v exteriéri, ale aj čerstvé betónové podklady, napríklad na stavbách, v priemyselnej, obchodnej, administratívnej, či bytovej výstavbe, alebo pri budovaní parkovísk, garáži a iných exteriérových priestorov. 

Brúsenie betónu zväčša predstavuje proces prípravy a úpravy povrchov na konečnú úpravu, resp. na finalizáciu ako napríklad impregnáciu, farbenie, lakovanie, či leštenie.

Brúsením tiež zrekonštruujeme, zreštaurujeme, upravíme a vynovíme betónové, cementové a kamenné podlahy, či povrchy.
 
  • Čo dosiahneme brúsením?

Okrem mimoriadne hladkého a lesklého povrchu vďaka brúseniu odstránime všetky nerovnosti, či už vypukliny, diery, ryhy, škrabance, či iné nedostatky alebo celkovo zarovnáme krivý a nerovný povrch. Efektívne odstránime staré nátery, laky, farby, nálepky, lepidlá, lepy, maľovky, apod. V prípade mastnoty, olejov, emulzií, tukov, vodného kameňa, usadenín a nánosov je brúsenie tiež mimoriadne vhodnou voľbou.
 

  • Leštenie betónu
Samotné leštenie za pomoci tekutého laku v našom podaní nie je vôbec potrebné. Lesk totiž zabezpečíme prostredníctvom poctivého a pedantného brúsenia, až do dosiahnutia vysokého lesku. Toto zabezpečí práve naša metóda viacnásobného brúsenia, kde meníme rôzne tvrdosti padov, kotúčov, nadstavcov a brúsiek. Leštenie našou brúskou dosahuje vysoko lesklý, trvanlivý, dokonalo hladký povrch, ktorý je možné využívať ihneď po dokončení prác, vďaka čomu predídete časovým prestojom alebo odstávkam.

Ako sme už spomínali k lešteniu pristupujeme prostredníctvom profesionálnych a vysoko kvalitných nadstavcov, konkrétne diamantovými padmi s vysokou zrnitosťou. Práve druh použitého padu, resp. stupeň zrnitosti a počet opakovaní brúsenia určuje stupeň výsledného lesku.

Vieme zabezpečiť leštenie do zrkadlového alebo matného lesku. Výber je už len na vás.

Kvalitné precízne brúsenie a renovovanie betónu, betónovej podlahy a povrchov z betónu poskytujeme v nasledovných mestách a ich okoliu: Bratislava, Malacky, Holíč, Senica, Skalica, Myjava, Pezinok, Modra, Senec, Šamorín, Galanta, Dunajská Streda, Trnava, Veľký Meder, Sereď, Šaľa, Nitra, Komárno, Trenčín, Hlohovec, Piešťany, Nové Mesto nad Váhom, Púchov, Bytča, Považská Bystrica, Žilina, Poprad, Košice, Michalovce, Prešov, Banská Bystrica, Martin, Prievidza, Zvolen, Nové Zámky, Spišská Nová Ves, Levoča, Levice, Zlaté Moravce, Veľký Krtíš, Lučenec, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Topoľčany, Handlová, Čadca, Detva, Rimavská Sobota, Rožňava, Revúca, Žiar nad Hronom, Banská Štiavnica, Dubnica nad Váhom, Bánovce nad Bebravou, Partizánske, Brezno, Dolný Kubín, Trebišov, Kysucké Nové Mesto, Kežmarok, Stará Ľubovňa, Humenné, Bardejov, Vranov nad Topľou, Snina.

Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.