Blog

Požičovňa čerpadiel – kalové čerpadlá s minimálnou výškou hladiny

Požičovňa čerpadiel Bratislava, Trenčín, Liptovský Mikuláš– kalové čerpadlá s minimálnou výškou hladiny



Kompletnú ponuku čerpadiel na požičovňu nájdete v sekcii požičovňa čerpadiel
 
Pokiaľ má človek nejaký dom, záhradu, tak potrebuje aj nejaké čerpadlo na zavlažovanie, prečerpávanie, na bazén... a vhodné čerpadlo si kúpi. Občas sa ale vyskytne prípad, keď bežné domáce čerpadlo nezvládne požiadavku, a vtedy je zbytočné drahé čerpadlo kupovať, stačí si ho jednorázovo požičať. Takéto čerpadlá nájdete v našej predajni a požičovni náradia. Výhodou požičania je, že nemusíte investovať vyššiu sumu, nemusíte skladovať ďalší prístroj.



Jedným z takých špecifických čerpadiel je čerpadlo, ktoré dokáže odsať vodu až do minimálnej výšky hladiny 1 – 2 mm. Takéto čerpadlo využijete napríklad pri zatopení pivnice či garáže, pri vyprázdňovaní bazéna, zbernej nádrže na dažďovú vodu a podobne. Skrátka všade tam, kde potrebujeme odčerpať vodu až úplne na dno.

Presne takúto prácu naše čerpadlo zvládne. Vďaka uretanovej podložke je sací otvor úplne pri zemi, čerpadlo má dobrú stabilitu, nekĺže sa. To čo zostane na dne (napríklad bazéna) už bez problémov povysávate, alebo vytriete mopom. Až tak dokáže ísť nízko.

Samozrejme, že je to aj kalové čerpadlo, ale v polohe položenej je skôr určené na čistú, možno jemne znečistenú vodu, keďže medzi čerpadlom a dnom je minimum priestoru. Pri zavesení  (je nad dnom) ale dokáže čerpať aj znečistenú vodu s čiastočkami až 7mm. To z neho robí celkom univerzálne čerpadlo, nemyslíte?

Keďže má priemer 209 mm, tak do úzkeho vrtu ho už nevopcháte, ale na to zase máme iných pomocníkov. Väčšie vrty, alebo kopané studne ale nie sú problém, a to až do hĺbky 8 metrov. To je mimochodom maximum pri kalových čerpadlách. K čerpadlu pri zapožičaní poskytujeme samozrejme aj hadice na vozíku. A nezabúdame na dobré rady a úsmev.

Čerpadlá  si môžete požičať v kamennej predajni Bratislava, Trenčín, Liptovský Mikuláš.