Blog

Požičovňa mobilných dieslových kompresorov Bratislava- západné Slovensko

Požičovňa mobilných dieslových kompresorov Bratislava- západné Slovensko. Inovatívne kompresory pre profesionálov.

Predstavujeme vám triedu kompresorov, ktorá patrí k tomu najlepšiemu, čo na dnešnom trhu nájdete. Odhalíme, v čom spočívajú jej prednosti a prezradíme užitočné fakty, ktoré by vám o týchto kompresoroch nemali uniknúť. V prípade záujmu o požičovňu dieslových kompresorov nás neváhajte kontaktovať. Môžete si ich požičať v Bratislave a na území západného a stredného Slovenska. Mobilné dieslové kompresory vieme priviezť na požadované miesto v nasledovných lokalitách a ich okoliach: Bratislava, Malacky, Trnava, Trenčín, Nové Zámky, Žilina, Nitra, Čadca, Banská Bystrica, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Poprad
 


Požičovňa mobilných dieslových kompresorov.



Vybavenie a prednosti kompresorov
Všestranné kompresory triedy XAT(V)S 186 Atlas Copco sú vybavené moderným systémom PACE uľahčujúcim nastavenie množstva vzduchu a tlaku podľa potrebných hodnôt. Pokroková technológia tak prináša úsporu v otázke nákladov a súčasne diverzifikuje možnosti použitia kompresorov. Spoločnosť Atlas Copco zodpovedná za výrobu kompresorov vyniká profesionálnym prístupom ku svojim zákazníkom, patrí k lídrom vo svojej oblasti a zameriava sa na hľadanie efektívnych a čo najviac využiteľných riešení pre svojich klientov.
 
Tieto modely navyše disponujú skrutkovým blokom, ktorý v spolupráci s dieselovým štvorvalcovým motorom John  Deere Stage IV zvyšuje ich životnosť aj účinnosť a naopak znižuje spotrebu paliva. Výkon motora sa pohybuje okolo 86 a 104 kW, zatiaľčo jeho emisie sú takmer nulové. Kompresorový olej možno používať v rozsahu približne 1000 hodín, vďaka čomu ho stačí meniť raz za dva roky. Na potrebu servisného zásahu vás praktickým spôsobom upozorní ovládač XC2003.

Viac benefitov a širšie možnosti použitia
Bezproblémové prenášanie a jednoduchú manipuláciu s kompresorom zaručuje praktický podvozok. Karosériu prístroja pokrýva trojvrstvová ochrana povrchu, ktorej účinnosť bola testovaná aj za náročných podmienok a ktorá znižuje hrozbu vzniku korózie a tým pádom tiež predlžuje trvácnosť zariadenia. Kontrola tlaku prostredníctvom systému PACE je realizovaná cez ovládač XC2003, ktorým je tlak v kompresore regulovateľný v hodnotách v rozsahu od 7 do 14 barov.

V prípade záujmu si môžete spolu s daným kompresorom zaobstarať aj dodatkové príslušenstvo, ktoré máte pri triede kompresorov XAT(V)S 186 k dispozícii. Dostupné sú tiež verzie v špeciálnom farebnom prevedení či modely vybavené zariadením pre úpravu stlačeného vzduchu, bezpečnostnou vložkou, osvetlením pre prácu na cestách alebo vstupným uzatváracím ventilom.

U nás na predajni v Bratislave, Liptovskom Mikuláši môžete nájsť rôzne profesionálne stroje pre inštalatérov a kurenárov na požičovňu.  

V prípade potreby nás neváhajte kontaktovať.