Blog

Požičovňa výkonných jazierkových vysávačov pre detailné čistenie jazierka a biobazéna

Požičovňa vysávačov pre čistenie a odkalenie záhradných jazierok.
 
Profesionálna požičovňa čistiacej techniky vsadila do svojho sortimentu vysávače, ktoré sú určené pre čistenie záhradných jazierok a biobazénov. Naša technika na požičovňu obsahuje rôzne iné stroje, s ktorými pohodlnejšie zvládnete odkalenie, odbahnenie a úplne vyčistenie záhradných jazierok. Sme firma, ktorá na jednej strane ponúka čistiace služby, na druhej strane umožňujeme zákazníkom prenajať si vhodné vysávače pre čistenie jazier.


Kvalitné jazierkové vysávače so zabudovaným kalovým čerpadlom
V požičovni nájdete kvalitné vysávače so zabudovaným kalovým čerpadlom, ktoré je alfou a omegou pre efektívne a rýchle čistenie. Pomocou kalového čerpadla odpravujeme prefiltrovanú vodu späť do jazierka a tak nemusíme dopĺňať vodu. Na druhej strane vysávače obsahujú kvalitné filtre, cez ktoré kal neprejde. Tým pádom máme zabezpečené perfektné čistenie. A čo tak so silne zaneseným jazierkom od bahna?

Silne znečistené a zabahnené jazierka. Čo s tým?
Áno, tu je situácia iná. V týchto prípadoch je nutné vyloviť ryby a odčerpať celú vodu preč s jazierka. Vhodným doplnkovým príslušenstvom pre čistenie je horúcovodný tlakový čistič, s ktorým vystriekame kamene a povrch bazénu alebo jazierka. V krajných prípadoch máme pre vás špeciálne výkonné čerpadlá, ktoré odsávajú vodu z dna jazierok. Ide o kalové čerpadlá, ktoré si viete u nás tiež požičať.

S našou požičovňou to pôjde
Čistenie jazierok nie je ľahké, avšak potrebujeme nato poriadnu čistiacu techniku. Vieme vám vhodné stroje prenajať a s asistenciu u nás v predajni by ste to mali zvládnuť. Jazierkové vysávače na požičovňu obsahujú kvalitné príslušenstvo ako napríklad 5m teleskopické tyče, vďaka ktorým môžeme z brehu čistiť a odsávať riasy a znečistenie.

Príslušenstvo a čistenie dna jazierok
Dno jazierok je vhodné odsávať plošným čističom, ktorý sa ponorí na dno jazierka a pohodlne čistíte. Veríme, že si nájdete k nám cestu a niečo si z našich strojov vyberiete.

Čistenie jazierok a biobazénov, požičovňa jazierkových vysávačov je orientovaná pre nasledovné lokality: Bratislava, Malacky, Stupava, Senec, Pezinok, Dunajská Streda, Trenčín, Nové Mesto nad Váhom, Hlohovec, Galanta, Komárno, Nitra, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Poprad, Žilina, ...

 
Ceny:
  1. Jazierkový vysávač Torpedo Ultra samostatne
Cena 24h: 150 Eur bez dph
Cena víkend: 150 Eur bez dph
*požičanie v piatok, vrátanie v pondelok ráno
 
  1. Komplet set: Jazierkový vysávač Torpedo Ultra, vysokotlakový čistič s ohrevom vody + prípadne kalové čerpadlo:
Cena 24h: 250 Eur bez dph
Cena víkend: 250 Eur bez dph
 ​*požičanie v piatok, vrátanie v pondelok ráno

Neváhajte nás kontaktovať

Bratislava: 0903 864 181 alebo ibrein@ibrein.sk
Liptovský Mikuláš 0911 914 299 obchod3@ibrein.sk
Žilina: 0911 914 299 obchod3@ibrein.sk
Dovoz, zaškolenie a odvoz do iných miest možný