Blog

Predaj a požičovňa zmrazovačiek potrubia Bratislava

Zmrazovačka potrubia- predaj a požičovňa v Bratislave

Málokto vie, že takýto stroj vôbec existuje, a ak poviete zmrazovačka potrubia, tak tiež nie je veľa ľudí, ktorí vedia na čo slúži.
A slúži presne na to, čo aj vraví názov, na zmrazenie potrubia. A kedy nám treba zmraziť potrubie?



Kompletné portfólio predaj a požičovne náradia nájdete na stránke www.mysmeprofici.sk



 
Predstavte si, že bývate napríklad v staršom paneláku, niekoľko poschodí, na každom niekoľko bytov, už je vykurovacia sezóna, keď tu zrazu...radiátor začne tiecť. V týchto starých bytovkách býval jeden centrálny ventil pre celú budovu, maximálne pre poschodie. Pokiaľ chcete meniť ventil, alebo radiátor, tak musíte celý systém vypustiť a až potom môžete meniť. Po výmene zase napustiť, odvzdušniť všetky radiátory vo všetkých bytoch. No skrátka už nestačí že susedov pravidelne vytápate, deti búchajú dvermi, ešte kvôli Vám aj mrznú a otravujú ich údržbári.


 
Alebo použijete zmrazovačku potrubia. Jednu koncovku sem, druhú tam, potrubie zmrazíte a to čo je medzi nimi vymeníte. A ako to naozaj funguje? Sú rôzne zmrazovačky, u nás na predajni nájdete Elektrickú zmrazovačku Rothenberger Rofrost Turbo R290 2“.Je to v podstate mraznička akú poznáte z domácnosti, akurát v malej červenej krabičke. Keď ju ale skúsite zodvihnúť tak zistíte podobu s naozajstnou mrazničkou.
 
Jej súčasťou sú dve hadice s objímkami na konci, ktoré pripevníte na rúrku. Podľa priemeru použijete vhodný adaptér, aby rúrku presne objímka kopírovala. Medzi objímku a jednotlivé redukcie a aj rúrku sa nanesie vodivá pasta a potom už len šťuknete vypínačom a čakáte.

Samotné zmrazenie chvíľu trvá, dajte si zatiaľ kávu, pokecajte s domácou..... Po zmrazení meníte časť ktorú potrebujete, zmrazené médium vytvorí zátku a nevytečie.  A nebojte sa, rúrku neroztrhne, na to sa pýtajú všetci. Po skončení len zmrazovačku vypnete, odpojíte z potrubia a vyčistíte. Ušetrili ste kopu času, energie a peňazí. Zmrazovačku si môžete požičať, alebo kúpiť na našej predajni.