Blog

Predaj abrazívneho média (piesku) na piesovanie/otryskávanie. Predaj kvalitných abrazív.

Firma IB Rein ponúka vo svojej predajni v Bratislave, Liptovskom Mikuláši predaj abrazívneho média na otryskávanie- pieskovanie. Na výber ponúkame predaj kvalitných abrazív. U nás nájdete strusku, jemné a hrubé otryskávacie prostriedky Kärcher, oceľovú drť, korund, balotinu a sódu. Všetky naše abrazívne média na predaj disponujú určitou vlastnosťou, o ktorej musíme vedieť pred otryskávaním povrchu. Na výber ponúkame veľmi silne/tvrdé/agresívne otryskávacie abrazívne média. Na druhej strane ponúkame jemné abrazívne média značky Kärcher. V neposlednom rade u nás nájdete ekologické abrazívum sódu, ktorá je vhodná pri práci v prírodnom prostredí. Predaj abrazív nájdete v našej kamennej predajni v Bratislave, Liptovskom Mikuláši.

V NAŠEJ PREDAJNI POŽIČIAVAME PIESKOVANIE/OTRYSKÁVACIE ZARIADENIA. Pre detailné informácie kliknite na požičovňu otryskávacích zariadení
 
Otryskávacie prostriedky sú vhodné na čistenie povrchov. Zväčša odstraňujeme z povrchov extrémne staré nátery, hrdzu, graffity, lak a iné znečistenie, ktoré narúša povrch. Otryskávacie prostriedky môžeme používať na povrchy- kovové predmety, zliatiny, farebné kovy, nerez, betón, murované materiály, atd. Pred tryskaním odporúčame povrch očistiť od prírodného znečistenia. Výber samotného abrazíva je kľúčovou vecou, ktorú musíme zvládnuť pred čistiacim procesom.


Struska
Struka je abrazívum na ekologickej báze. Odporúčame na voľné tryskanie. Struska po dopade na povrch sa roztriešti na viac kúskov. Z tohto dôvodu nie je až tak dobrá na viacnásobné používanie. Veľmi dobre sa s ňou pieskujú rôzne silne znečistené povrchy od hrdze a laku. 
Balenie 40kg


Jemný otryskávací prostriedok Kärcher
Značka Kärcher disponuje rôznymi prostriedkami na odstraňovanie hrdze a farby. Jemný otryskávací prostriedok Kärcher so zrnitosťou 0,2-0,8mm je vhodný na otryskávanie farby a hrdze. Odporúčame z našich skúseností aj na otryskávanie tehly, klinkeru, pieskovca, terazza, bronzu, ocele, veľmi tvrdého dreva ale aj betónu. 
Balenie 25kg


Otryskávací prostriedok Kärcher hrubý
Značka Kärcher ponúka abrazívne média vyššej zrnitosti. Jedinečné abrazívne médium so zrnitosťou 0,25-1,4mm sa hodí na otryskávanie ocele, pórobetónu a vymývaného betónu. Odporúčame zo skúseností používať tento hrubý otryskávací prostriedok aj na odstraňovanie grafitov (iba na tvrdých povrchoch), laku a hrdze. 
Balenie 25kg


Oceľová drť
Oceľová drť patrí možno k najčastejšie používanému abrazívnemu médiu (aj keď záleží od toho, čomu sa venujeme). Jej výhodou je možnosť viacnásobného použitia. Jej životnosť je výborná. Oceľová drť je veľmi kvalitná, pretože je vyrobená z oceľového granulátu. Oceľovú drť odporúčame pre tlakové tryskanie. Naopak, pre injektorové tryskanie ju neodporúčame. Oceľová drť je ostrohranová!
Balenie 25kg


Korund
Otryskávací prostriedok Korund je vhodný pri práci v uzavretých okruhoch. Korund sa vyznačuje vysokou tvrdosťou a trieštivosť v praxi je veľmi nízka. Tým pádom ho vieme použiť viac krát. K dispozícii máme korund µm 500-355. Na individuálnu požiadavku vieme predať aj korund biely v rôznych zrnitostiach. 
Balenie 25kg


Balotina
Abrazívne médium na otryskávanie Balotina je vyrobená z guličiek, ktoré sú zo skla. Abrazívum vyrobené zo sklených guličiek, ktoré sa používa v praxi ako aditívum do farieb. Po aplikácii sa vytvára reflexný efekt. Odporúčame, aby ste nepoužívali balotinu na hĺbkové čistenie. Odporúčame používať balotinu pri matovaní nereze, hliníka, pieskovaní skla a pieskovaní skla cez fóliu. Balotinu odporúčame do uzavretého okruhu s recykláciou abrazíva. Na výber ponúkame rôzne veľkosti. Pre tryskanie máme k dispozícii rôzne veľkosti. 
Balenie 25kg

 

Sóda

Pre otryskávanie vo voľnej prírode, kde sa kladie maximálny dôraz na ekológiu ponúkame sódu ako abrazívne médium na čistiace práce. Sóda a jej používanie pri otryskávaní je rovnaké ako pri iných typoch abrazívneho média. Najväčšou výhodou abrazívneho média sóda je jej neutralita a schopnosť rozpustiť sa s vodou. 

Veľkosť balenia na požiadanie
 

Balenie- na požiadanie
 

Máte záujem o naše produkty? Neváhajte nás kontaktovať 0903 864 181 alebo pošlite email na ibrein@ibrein.sk