Blog

Servisné stredisko požičovňa Kärcher Bratislava, Liptovský Mikuláš, Žilina

Servisné stredisko, požičovňa Kärcher Bratislava, Žilina, Liptovský Mikuláš
 
Kärcher je popredným svetovým lídrom čistiacej techniky s vysokotlakovými a ultra vysokotlakovými čistiacimi zariadeniami, vysávačmi a parnými čističmi, zametacími strojmi, umývacími systémami vozidiel, čistiacimi prostriedkami, tryskami na suchý ľad, čistiarňami pitnej a odpadovej vody, dávkovačmi vody, čerpadlami a napájacími systémami pre domácnosti a záhrady.


 
Kärcher naviac ponúka rad inovatívnych riešení
Len v samotnom roku 2011 uviedol Kärcher na trh vyše 100 nových produktov. Ako líder v inováciách vkladáme do technológií, servisu a dizajnu štandardy, ktoré sa orientujú na optimálny úžitok a požiadavky zákazníkov. Naše inovácie našich zákazníkov presvedčia a nadchnú.

Táto značka sa nachádza v mnohých krajinách, Slovensko nie je výnimkou. Kärcher nájdete aj  v Bratislave ako kamennú predajnú zo servisným strediskom. Hlavnou úlohou servisného oddelenia je poskytnúť zákazníkovi rýchlu a kvalitnú pomoc. Servis neznamená iba opravu. Dôležité je ponúknuť riešenia pre optimalizáciu, či už potrebné príslušenstvo alebo čistiacu chémiu. 

 
Servisné oddelenie, požičovňa Kärcher
Servisné oddelenie a požičovňa je na vysokej úrovni. Servisná dielna je bohato vybavená, aby bolo možné opraviť  všetky produkty značky Kärcher.  Servisné oddelenie má dvoch stálych technikov, ktorí sú vyškolení, aby si poradili s každým problémom. Technici majú školenia niekoľko krát za rok,  kde sa dozvedajú nové informácie o strojoch, problémoch a riešeniach pri opravách. Majú systém práce vmyslený tak, že ak nestíhajú prácu domáci technici prídu na pomoc ďalší technici z iných Kärcher centier. Docielia tým aby bol zabezpečený rýchly servis pre zákazníkov. Servisné oddelenie Kärcher v Bratislave disponuje aj mobilným servisom. Auta majú plnohodnotne vybavené na diagnostiku a opravu stroja. 
 
Požičovňu Kärcher čistiacej techniky zastrešujeme aj pre celé Slovensko s veľkými strojmi: Bratislava, Malacky, Trnava, Senec, Pezinok, Galanta, Dunajská Streda, Komárno, Nitra, Trnava, Trenčín, Žilina, Liptovský Mikuláš, Zvolen, Banská Bystrica a mnohé iné. 

Neváhajte nás kontaktovať.