Blog

Servisujem Kärcher produkty, pretože sa s nimi stotožňujem

Servisovať produkty Kärcher nie je bežná práca. Prečo? Stroje Kärcher sú veľakrát prepracovanejšie a kvalitnejšie ako u konkurencie. Ako servisný technik sa veľakrát stretávam s napodobeninami strojov značky Kärcher.  Značka Kärcher je ale nenapodobniteľná, stačí sa len pozrieť do srdca stroja a tam uvidíte obrovský rozdiel oproti iným značkám. Aké rozdiely? Prvoradá je kvalita komponentov, spracovanie, efektivita a moderný dizajn. Stotožniť sa so značkou a výrobkami je možné len pod podmienkou. Aká je to podmienka pre servisného technika?


 
Po prvé: Kompletný prístup k informáciám o danom produkte. Podrobne technické údaje, ktoré nenájdete inde ako u výrobcu.  Kompletnú schému zapojenia elektroniky. Servisný manuál ktorý vám veľmi pomôže a naučí vás, ako správne otvoriť stroj a vymeniť súčiastky, ktoré sú potrebné.
 
Po druhé: Podrobné servisné zaškolenie o produktoch značky. Kärcher si zakladá na kvalitnom zaškolení. Čo sa odohráva na školení?  Najdôležitejšie je ovládať teóriu stroja, aby bolo jasné, ktoré komponenty na čo slúžia a prečo sú na danom mieste. Na teórii sa samozrejme diskutuje aj o problémoch, s ktorými sa ako servisný technik stretnem. Vykonáva sa aj praktická časť, kde príde realita, že nie všetko je jednoduché ako sa zdá. Preto školenie veľmi pomôže a naučí vás, čo najrýchlejšie vyriešiť daný problém.
 
Po tretie: dozvedieť sa o všetkých problémoch, ktoré dané stroje majú od výroby a je ich potrebné riešiť. Zdieľanie informácii medzi servisnými technikmi. Ochota pomôcť a poradiť.
 
Po štvrté: Veľmi dôležitá a posledná podmienka je prehľadný prístup k objedávaniu náhradných dielov. Samozrejme aj rýchle dodanie od objednávky.

Všetky tieto podmienky Kärcher spĺňa a z toho dôvodu sa ako servisný technik stotožňujem s produktami. Servisovať produkty Kärcher je ako dlhodobé štúdium, vždy sa učíte niečo nové a objavujete spôsob ako najkvalitnejšie, najrýchlejšie opraviť produkt. Občas to býva veľmi náročné, ale vďaka podmienkam čo splna značka Kärcher je možné dôjsť k problému, ktorý nastal.

U nás na predajni v Bratislave môžete nájsť rôzne profesionálne stroje pre inštalatérov a kurenárov. 

V prípade potreby nás neváhajte kontaktovať.