Blog

Čistička podlahového kúrenia Rothenberger

 Čistička podlahového kúrenia ROTHENBERGER ROPULS eDM
 
Ľudia vymýšľajú stále nové a nové stroje, ktorými si chcú uľahčiť prácu. Bežný človek ale veľakrát ani nevie, že je veľa strojov, ktoré by vedel použiť. Jedným z takých strojov je aj čistička podlahového kúrenia Rothenberger ROPULS eDM. Naša firma ponúka široký sortiment čistiacich strojov. Jedným z nich je portfólio, ktoré je mierené na čistenie podlahového kúrenia a trubiek pitnej vody. Neváhajte nás navštíviť.


 
  • Po dôkladnom zaškolení prácu s našou technikou zvládne naozaj každý príležitostný kúrenár, ktorý dbá o zdravie, kvalitu kúrenia a záleží mu na životnosti vykurovacích systémov. Neváhajte sa na nás obrátiť! Poradíme s výberom najvhodnejšej techniky aj vás zaškolíme tak, aby ste prácu ľahko zvládli sami! 

Predaj a požičovňa náradia Rothenberger je situovaná v kamennej predajni v Bratislave, Trenčíne, Liptovskom Mikuláši. Veľké čističky odpadov vieme priviezť na vopred dohodnuté miesto v rámci celej SR.


 
Kúrenie, a rozvody v ktorých cirkuluje nejaké tekuté médium, najčastejšie voda sa postupom času zanášajú. Usadzuje sa tu vodný kameň, hrdza, nečistoty z kotla a podobne. To zapríčiní, že Vaše náklady na kúrenie postupne a nenápadne stúpajú. Jednak je menší prietok a jednak takéto nečistoty pôsobia ako izolácia. Preto je dobré raz za čas si kúrenie vyčistiť. Môžete si na to zavolať firmu, alebo to skúsiť sám so strojom z našej požičovne.


 
Obsluha stroja je veľmi jednoduchá, asi najťažšie je pripojiť stroj na rozvody. Ovládanie je veľmi jednoduché a kombinácia vody, chémie a pulzov vyčistí dôkladne vaše trubky a hadice. Navyše o čistení a prietoku vie cez Bluetooth poslať protokol s údajmi o čistení, prietoku a pod.


 
So strojom viete vyčistiť podlahové kúrenie, ale aj staré radiátory, a po vyčistení ich naimpregnovať aby sa menej zanášali. Dokonca s týmto strojom je možné dezinfikovať rozvody pitnej vody. To je napríklad nutné v rámci každej novej stavby, ale aj ako prevencia pri starších stavbách. Na dezinfekciu sa používa roztok peroxidu vodíka, ktorý sa v potrubí rozloží na kyslík a vodu a nezanecháva nežiadúcu chemickú stopu. Zariadenie spĺňa normu EN 806 / DIN 1988-2.
 
Takže či už potrebuje vyčistiť podlahové kúrenie, radiátory, alebo chcete dezinfikovať rozvody pitnej vody, tak všetko potrebné nájdete u nás v našej požičovni náradia.
 
V prípade potreby nás neváhajte kontaktovať.