Blog

Krtkovanie Orava. Čistenie a monitoring potrubia

V našej spoločnosti IB Rein pôsobiacej na slovenskom trhu už od roku 1994 sa venujeme širokej škále profesionálnych čistiacichupratovacích služieb pre vlastníkov rodinných domov, priemyselné aj výrobné priestory, či komunálnu sféru. Jednou z oblastí nášho pôsobenia je krtkovanie, ktoré realizujeme prostredníctvom našich odborných krtkovacích centier v mestách Bratislava a Liptovský Mikuláš. Naše krtkovacie centrum v Liptovskom Mikuláši pritom ponúka kvalitné služby nielen pre oblasť Liptova, ale aj región Orava a blízke okolie.

 

Z čoho pozostávajú krtkovacie služby dostupné na Orave a v ďalších regiónoch severného Slovenska? V akých prípadoch sa nás môžete obrátiť a v čom je náš spôsob krtkovania unikátny? Na všetko postupne odpovieme.

 
  • Ekologické krtkovanie ako riešenie upchatých potrubí a odpadov
Obchodné zastúpenie firmy IB Rein na Orave funguje v prvom rade ako požičovňa, v ktorej máte k dispozícii kvalitné odborné zariadenia ako je napríklad krtko na čistenie potrubia, krtko na odpad, tryska na čistenie potrubia a podobne. Jeho druhou funkciou je poskytovanie špecializovaných krtkovacích služieb pre domácnosti, firmy, mestá a obce na Slovensku. Naši odborne vyškolení zamestnanci majú dlhoročné skúsenosti s riešením problémov typu upchatý odtok WC, upchatý odpad či oprava odpadového potrubia.
 
Jednou z najvýraznejších vlastností našej firmy je fakt, že pred aplikáciou chémie preferujeme ekologické čistiace služby, ktoré neškodia životnému prostrediu, ani ľudskému zdraviu. Namiesto čistiacich prostriedkov na chemickej báze preto dávame prednosť použitiu horúcej vody majúcej za následok rozpustenie všetkých usadenín v potrubí a odstránenie odpadu, ktorý viedol k upchatiu potrubia. Horúcovodný krtko z nášho vlastného portfólia je vhodný taktiež pre čistenie odpadu v kuchyni, čistenie odpadových potrubí, prípadne prepchatie odpadu.
 
 
  • Zabudnite na upchaté odtoky a kontaktujte profesionálov
Popri samotnom krtkovaní zahŕňajú krtkovacie služby, ktoré sú dostupné pre viaceré oravské mestá a obce aj práce, ktoré s krtkovaním úzko súvisia a pri jednotlivých zásahoch ich preto často vykonávame spolu. Na mysli máme predovšetkým čistenie potrubia. Cena závisí v prvom rade od veľkosti potrubia, priemeru jeho rúrok a rozsahu celkového znečistenia.
 
Nemenej dôležitou činnosťou je monitoring potrubia a kanalizácie, vďaka ktorému dokážeme presne odhaliť, ktorá konkrétna časť potrubia je upchatá. Čím podrobnejšie informácie máme k dispozícii, tým precíznejšie môžeme vykonávať našu prácu. Niektoré z našich služieb majú pomerne všestranný charakter, ďalšie ako napríklad čistenie kanálov sú špeciálne určené pre verejnú sféru slovenských miest a obcí.
 
Neváhajte sa obrátiť na naše krtkovacie centrum v prípade, že máte záujem o dôkladné krtkovanie potrubia, ako aj vtedy, keď sa rozhodnete vyčistiť upchatý záchod či iný problém podobného charakteru. Naši zamestnanci sú schopní vybrať do každej konkrétnej situácie čo najvhodnejší stroj, či už ide o mechanického alebo vodného krtka. Nechajte sa presvedčiť o tom, že pri otázkach spojených s krtkovaním je firma IB Rein tá správna odpoveď.
 
Krtkovacie centrum je k dispozícii pre nasledovné mestá a ich blízke okolie v rámci regiónov Orava a Liptov: Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Námestovo, Dolný Kubín, Poprad, Čadca, Kysucké Nové Mesto, Žilina, Martin, Tvrdošín, Trstená, Oravská Polhora.

 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.