Blog

Multifunkčné náradie FEIN

Čo všetko sa skrýva pod pojmom multifunkčné náradie? Je to prístroj, ktorý vďaka rôznym nadstavcom dokáže rezať, píliť, dlabať,
brúsiť, leštiť, čistiť... a to všetko len s jedným strojom.

Kompletné portfólie požičovne náradia nájdete v sekcii požičovňa náradia.

Odstrániť dlažbu, vyčistiť škáry, obrúsiť okná a dvere, vypíliť otvor do podlahy, skrátiť zárubňu a tisíc ďalších možností . Pritom samotná manipulácia je veľmi jednoduchá, výmena nadstavcov je možná bez náradia. A vďaka možnosti upevniť náradie v rôznom uhle sa dostanete aj do ťažko prístupných miest.



A prečo značka FEIN? Lebo ide o overenú nemeckú značku, ktorá je na trhu už viac ako 150 rokov priekopníkom vo výrobe elektrického náradia. A oscilačné náradie začali vyrábať pred viac ako 40 rokmi.  Preto sme pri výbere siahli po tejto značke, lebo predstavuje nemeckú tradíciu a kvalitu a my chceme mať len kvalitné stroje vo svojom portfóliu.

Toto náradie v malom tele ukrýva výkonný 450 W motor, ktorý je odizolovaný voči hluku a vibráciám, má kovovú prevodovku a plynulú reguláciu otáčok tachogenerátorom, ktorý udrží rovnaké otáčky aj pri zaťažení. Rýchloupínacia hlava QuckIn umožňuje pracovať s náradím Stalock, StarlockPlus a StarlockMax.

U nás na predajni v Bratislave môžete nájsť rôzne profesionálne stroje pre inštalatérov a kurenárov. 

V prípade potreby nás neváhajte kontaktovať.