Blog

Požičovňa priemyselných vysávačov Kärcher na nebezpečný explozívny prach a azbest

Požičovňa priemyselných vysávačov Kärcher na nebezpečný explozívny prach a azbest

Nájsť vysávač vyvinutý pre potreby industriálnej sféry a pracujúci na profesionálnej úrovni nemusí byť vôbec náročné. Skvelým príkladom je model priemyselný vysávač IVC 60/12-1 Ec H Z22 Kärcher, ktorý vám priblížime s dôrazom na jeho možnosti použitia, charakteristiku a technické špecifikácie.



Pre záujemcov o požičovňu vysávačov nás neváhajte kontaktovať.

Pre záujemcov o kúpu priemyselných vysávačov nám adresujte požiadavku ibrein@ibrein.sk


 
Využitie a jedinečné prvky Kärcher vysávača
S priemyselným vysávačom Kärcher IVC 60/12-1 Ec H Z22 sa stretávame najmä v priestore, ktorý využívajú rôzne priemyselné odvetvia a z ktorého je potrebné odstrániť prach so značným stupňom horľavosti a nebezpečenstva pre zdravie. Zároveň sa využíva pri automatickej produkcii v miestnostiach, kde je potrebné dodržiavať maximálnu hygienu, ATEX zóne 22 a všeobecne v oblastiach, ktoré si vyžadujú osobitý prístup. Zastupuje kompaktnú triedu, dá sa s ním pracovať permanentne  a obsahuje EC motor, ktorý sa len tak ľahko neopotrebuje, vďaka čomu bez problémov funguje aj v práci vykonávanej na tri zmeny.



Môže vysávať jemné čiastočky prachu vznikajúce pri industriálnych činnostiach a tiež prach, ktorý je karcinogénny alebo predstavuje inú hrozbu pre ľudské zdravie. Vysávanie nebezpečného prachu umožňuje filtrácia pozostávajúca z dvoch stupňov, ktorými sú bezpečnostné filtračné vrecko BIA C trieda M a plochý skladaný filter s triedou H zaručujúci značnú filtračnú plochu aj s menším tvarom. Poslúži taktiež za účelom sanácie azbestu v súlade s normou TRGS 519. V tomto prípade sa nasáva prostredníctvom dolného sacieho hrdla, zatiaľčo pri vysávaní s filtračnou triedou H sa dá vysávať aj horným hrdlom.
 
Zloženie a charakteristika vysávača
Pri priemyselnom vysávači Kärcher IVC 60/12-1 Ec H Z22 dochádza k vyprázdňovaniu prachu, ktorý môže mať negatívny vplyv na zdravie bezprašne, pričom vrecko sa uzatvára vekom, ktoré zaručí externé vrecko typu LDPE. Vysávač dosahuje počas prevádzky príkon 1, 2 kW, váži 59 kilogramov, je dlhý 97 cm, široký 69 cm a vysoký 99 a pol centimetra. Jeho nádoba na prach vyrobená z antikoro má v rámci štandardného príslušenstva objem 60 litrov a v momente vyprázdňovania sa dá jednoducho odnímať. Filtračná plocha zariadenia predstavuje 0, 95, vákuum 244 / 24, 4 kPa a prietok vzduchu 62, 5 / 225 l/s. Hlavný filter vysávača disponuje prachovou triedou H, akustický tlak má hladinu 76 dB (A) a pripájací priemer je 70, zatiaľčo príslušenstvo je s priemerom 40.

U nás na predajni v Bratislave, Liptovskom Mikuláši môžete nájsť rôzne profesionálne stroje pre inštalatérov a kurenárov. Veľké vysávače na azbest, nebezpečný horľavý prach vieme priviezť v nasledovných mestách: Bratislava, Malacky, Trnava, Trenčín, Nové Zámky, Žilina, Nitra, Čadca, Banská Bystrica, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Poprad

V prípade potreby nás neváhajte kontaktovať.