Blog

Rezanie závitov

Rezanie závitov
Naša firma sa špecializuje na niektoré profesionálne čistiace práce a zároveň poskytuje svoje profesionálne náradie a techniku na prenájom. Medzi kvalitným náradím a technikou máme k dispozícii závitorezy na rezanie závitov ako na kovových, tak i plastových trubkách.. Ponúkame profesionálne práce, ktoré sú zamerané na čistenie a renováciu povrchov. Do portfólia požičovne sme vsadili rezanie závitov zámerne. Naším cieľom je ponúknuť presné normované rezanie závitov pre firmy a domácnosti vďaka profi technike. 


 
  • Potrebujete vyrezať precízny závit? Požičajte si závitorez!
 
Ktoré verzia sa vám viac páči?
Pokiaľ potrebujete rezanie vonkajších závitov pre viac trubiek, neváhajte si požičať náš závitorez. Disponujeme kvalitnými a profesionálnymi strojmi, ktoré zvládnu vyrezať precízny normovaný závit na plastových i kovových materiáloch.

Neváhajte nás navštíviť! Na našej prevádzke ponúkame na prenájom výlučne závitoreznú techniku na rezanie závitov v maximálnej možnej precíznosti. Naše ručné a elektrické závitorezy ponúkajú komfort pri práci. Hlavne elektrické závitorezy umožňujú absolútne pohodlne rezanie závitov.

Výhody našich ručných elektrických a stacionárnych závitorezov
Ručná a elektrická závitnica s rôznymi hlavami dokáže rezať rôzne veľkosti závitov. K rýchlemu a kvalitnému zhotoveniu bezpečných závitových spojov potrebujete poriadne stroje. Výhodou našich prístrojov sú nasledovné výhody:
 
  • Bezpečné uchopenie pre oba smery otáčania vďaka kvalitnému ozubenému protidržiaku
  • Stabilné a pevné uchopenie hláv na rezanie
  • Stroje sú vhodné na ťažšie prístupné miesta
  • Naše stroje zvládnu rezať viac trubiek vďaka kvalitnému pohonu a materiálu
  • Behom pár minút vieme vyhotoviť presné normované veľkosti závitov

Jednoduchá, ale zato odborná práca so závitorezmi
Rezačka závitov na trubky nie je stroj, ktorý je jednoduchý na ovládanie, no po odbornom zaškolení to zvládne skutočne každý! Majte stále na pamäti, že v prvom rade je nutné dbať na maximálnu precíznosť, opatrnosť a pristupovať odborne. Ak si nie ste istí, radi vám poradíme, aby bolo pre vás rezanie závitov čo najľahšie a najzrozumiteľnejšie.

Vo všeobecnosti je sústruženie závitov jednoduchý, ale za to odborný postup. Závitorezná a rezná technika je v našej firmy postavená na kvalite. Na rezanie závitov sme zvolili profesionálne náradie značky Rothenberger. Presnosť a kvalita našich strojov zohráva veľmi dôležitú úlohu pri ponuke profesionálnych strojov a náradia v našej požičovni, ktoré sú orientované na rezanie trubiek, či už sú z tvrdých alebo plastových materiálov.

Väčšie závity a náročné rezanie? Strojové rezanie závitov.
Okrem ručných a elektrických závitorezov disponujeme v našej firme aj závitorezmi, ktoré sú určené pre väčšie priemery rúr. Strojové rezanie závitov je určené na časté a náročné rezanie závitov. Poradí si i s veľkými priemermi závitov. Naše robustné strojové vybavenie na rezanie závitov disponuje veľkými strojmi, ktoré dokážu behom pár minút vyrezať kvalitné normované závity.
 
Rezanie rúr a trubiek
Naše závitorezy umožňujú ľahké, rýchle a bezproblémové rezanie rôznych typov trubiek, či už sú želené, oceľové alebo medené. Taktiež dokážu narezať plastové rúry a trubky pomocou profesionálnych nožníc na plastové rúry.


Neváhajte nás kontaktovať