Blog

Vyberte si tie najlepšie závitorezy Rothenberger

VYBERTE SI TIE NAJLEPŠIE ZÁVITOREZY NA TRHU!

Výkonné závitnice od spoločnosti Rothenberger patria k tomu najlepšiemu, čo vám súčasná ponuka v tejto oblasti dáva k dispozícii. Predstavíme vám ich najpoužívanejšie modely s dôrazom na benefity, ktoré vám práca s nimi prinesie.


 

Neváhajte nás kontaktovať.




Ručná závitorezná technika
V rámci kategórie ručných závitníc vám odporúčame závitorez Super Cut s dlhšou pákou zaručujúcou optimalizovaný prenos sily. Vyznačuje sa dlhodobou trvácnosťou, bezpečným úchytom a všestrannými hlavami, ktoré sú kompatibilné s ďalšími závitorezmi. Mimostredná ručná páka sa hodí aj do oblastí s horšou dostupnosťou vrátane rohov, čepeľ sa vyrába z vysoko kvalitnej ocele a smer práce možno rýchlo prestaviť. Na výber máte viaceré sady tohto závitorezu, ktoré sa mierne odlišujú svojimi rozmermi a použitím.



Používatelia majú napríklad možnosť využiť sadu Sani Kit špecializovanú pre potreby opráv a inštalácií. Nesklame vás ani pri výraznejšej záťaži, dlho vydrží a dá sa komfortne prenášať ako súčasť pevného kufríka. Popri závitoreze pozostáva z odrezávača oceľových rúr, klieští typu SP, výmenných rezných hláv, teflónovej pásky a ďalších užitočných dielov.


Charakteristika elektrických závitorezov
Čo sa týka ručných elektrických závitorezov, tie na vysokej úrovni reprezentuje závitorez Supertronic 1250, ktorého variabilná rezná hlava ponúka možnosť rezania na ľavej i pravej strane. Aj počas vykonávania spätného chodu dosahuje rovnomernú rýchlosť, ľahko sa s ním manipuluje a môže sa používať tak v lokalitách s horšou dostupnosťou, ako aj v rámci dlhodobých intervalov. Vyzdvihnúť by sme chceli v neposlednom rade pevný hliníkový kryt závitorezu, prevodovku s piatimi stupňami a nižšiu váhu pre väčší komfort zákazníka.


 
Alternatívu predstavuje závitorez Supertronic 2000 so značne výkonným motorom pre permanentné fungovanie, stabilnou polohou rezných hláv vzhľadom na aretačný krúžok a protidržiakom s vytvrdeným ozubením pre obojsmerné používanie. Ponúka vám možnosť rezať závity hneď pri stene a využijete ho tiež v rohoch. Aj pri elektrických závitorezoch sú dostupné viaceré kompaktné sady, ktoré okrem samotného závitorezu obsahujú taktiež protidržiak a precízne rezné hlavy v praktickom plastovom kufríku.   



U nás na predajni v Bratislave môžete nájsť rôzne profesionálne stroje pre inštalatérov a kurenárov. 

V prípade potreby nás neváhajte kontaktovať.