Blog

Ekologický postrek na burinu

Obzeráte sa po ekologickom postreku na odstránenie buriny z priestranstiev alebo priamo z poľnohospodárstva, či záhradky? Ukážeme vám, že ani burina nemusí byť silný každoročný nepriateľ. Firma IB Rein je na tieto práce skutočný špecialista! Na trhu sme už od roku 1994, odkedy poskytujeme najmä ekologicky zamerané čistiace a upratovacie služby. Sme zameraný na detailspokojnosť našich zákazníkov, pretože sme presvedčení o tom, že kvalita našich prác má o nás najvyššiu výpovednú hodnotu.

 
 
Trápi vás prerastená burina? Neustále používate domáci postrek na burinu ako soľ, čistiace prípravky alebo ocot proti burine?Presvedčte sa o tom, že byť šetrný k prírode je možné i pri odstraňovaní buriny. Spoznajte náš výnimočný postrek na burinu, bez jedinej kvapky chémie. Odhalíme prečo si na ekológii dávame pri našej práci záležať, aj kde všade môžete naše služby využiť.



V čom je podstata ekologickej likvidácii buriny?
Dnešná doba nám čoraz viac dokazuje, že brať ohľad na životné prostredie je naozaj veľmi dôležité, a to nielen pri každodenných činnostiach, ale napríklad aj pri čistiacich prácach. Nájdu sa navyše priestory, ktoré nie je možné čistiť pomocou chemických čistiacich prostriedkov, keďže aplikácia chémie by mohla byť voči povrchom alebo prostrediu škodlivá. Platí to pre ľudí, domáce a hospodárske zvieratá, prípadne pestované plodiny, druh znečistených materiálov, apod.
 
Problém nám môže robiť aj burina a jej spôsob likvidácie a odstraňovania. Chémia môže negatívne vplývať na záhrady, polia, vinohrady či priestory v správe komunálnej sféry, kde je ako postrek na burinu v trávniku ideálne zakročiť šetrne, bez zaťažovania prírody a ohrozenia ľudského zdravia. Preto sme zaviedli do našej praxe ekologický mechanický odstraňovač buriny, s ktorým je likvidácia buriny a odburinenie v skutku jednoduchá. Mimoriadne vhodné je využitie v poľnohospodárstve, vinohradníctve, ovocinárstve, či záhradkárstve. Bio postrek na burinu pred sadením je možné aplikovať kedykoľvek od jari, až pokiaľ nevyrastú na poliach posledné plodiny. Je všeobecne známe, že burina pôsobí pre plodiny zaťažujúco, preto sme sa rozhodli poskytovať odstraňovanie buriny pre prírodu ľahkým spôsobom, kedy nie je nutná chémia na odstránenie buriny. Prípravok na odstránenie buriny je výlučne ekologický, čím je likvidácia buriny jednoduchá.
 
Naša profesionálna, rodinne založená firma IB REIN poskytuje široké spektrum čistiacich a upratovacích služieb, pričom pravidelne do nášho portfólia zahŕňame pre našich zákazníkov nové služby a inovatívne postupy. Používame výlučne kvalitné náradie na odstraňovanie buriny. Realizujeme ekologické ničenie buriny založené na vysokotlakovom čistení prostredníctvom kvalitných a moderných vysokotlakových zariadení na báze horúcej vody.
 
Vysokotlaková technika s naftovým ohrevom vody má široké využitie v praxi, preto sme s ňou schopní odstrániť znečistenie menšieho aj veľkého rozsahu, a využiť ho i ako odstraňovač buriny. Vďaka tomu, že si dokáže poradiť nielen s nánosmi a usadeninami, ale aj s burinou, zvládneme pre našich klientov zabezpečiť kvalitné vysokotlakové odstraňovanie buriny horúcou vodou bez potreby aplikácie akýchkoľvek čistiacich prostriedkov obsahujúcich chemické látky.
 
Domáca aj verejná aplikácia bio postreku na burinu a jeho výhody
S burinou sa často stretávame tak na plochách využívaných za účelom pestovania rôznych plodín, ako aj na chodníkoch, kamenných podlahách či zámkových dlažbách a dlaždiciach, ktoré značne prerastajú. Ekologický postrek na burinu preto oceníte tiež pri čistení priestorov v okolí rodinných domov alebo v rámci komunálnej sféry pri čistení mestských a obecných chodníkov, ulíc, parkovísk, námestí, ciest, nábreží, promenád, parkov, vstupov,  a podobne. Možno ho využívať i ako domáci postrek na burinu, keďže horúca voda je oveľa viac efektívna ako napríklad ocot proti burine, soľ, čistiace prípravky a iné látky. Horúca voda a para ako odstraňovače buriny majú využitie aj ako postrek na burinu v tráve, či trávniku.
 
Naša technika navyše zaberá len minimum miesta a nevydáva žiadne nepríjemné a hlučné zvuky, ktoré by prekážať občanom. Tým pádom sme k dispozícii aj pri odstraňovaní buriny z parkov, centier mesta, športovísk, detských ihrísk, či zón slúžiacich pre oddychové aktivity. Aj v týchto prípadoch sa tak môžete presvedčiť o tom, že najlepší postrek na burinu si plne vystačí s horúcou vodou a vysokým tlakom, pričom prináša dlhodobé výsledky. Vysokotlakové odstraňovanie buriny a prerastených miest z dlažieb horúcou vodou a parou je navyše dezinfekčné, čo v prípade verejných miest a často frekventovaných priestorov skutočne oceníte.
 
V neposlednom rade by sme chceli zdôrazniť, že vysokotlakové stroje z nášho portfólia nie sú energeticky náročné, a tak sú nielen ekologickou, ale aj cenovo dostupnou alternatívou ku klasickému chemickému čisteniu a odstraňovaniu buriny.

Pokiaľ vás náš bio postrek na burinu zaujal, neváhajte nás kontaktovať a využiť odburinenie ako jednu z našich popredných služieb dostupných v rámci väčšiny slovenských miest a ich bezprostredného okolia: Bratislava, Malacky, Holíč, Senica, Skalica, Myjava, Pezinok, Modra, Senec, Šamorín, Galanta, Dunajská Streda, Trnava, Veľký Meder, Sereď, Šaľa, Nitra, Komárno, Trenčín, Hlohovec, Piešťany, Nové Mesto nad Váhom, Púchov, Bytča, Považská Bystrica, Žilina, Poprad, Košice, Michalovce, Prešov, Banská Bystrica, Martin, Prievidza, Zvolen, Nové Zámky, Spišská Nová Ves, Levoča, Levice, Zlaté Moravce, Veľký Krtíš, Lučenec, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Topoľčany, Handlová, Čadca, Detva, Rimavská Sobota, Rožňava, Revúca, Žiar nad Hronom, Banská Štiavnica, Dubnica nad Váhom, Bánovce nad Bebravou, Partizánske, Brezno, Dolný Kubín, Trebišov, Kysucké Nové Mesto, Kežmarok, Stará Ľubovňa, Humenné, Bardejov, Vranov nad Topľou, Snina.
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.