Blog

Požičovňa náradia Bratislava. Ohýbačka Rothenberger ROBEND 4000

Nielen vodár potrebuje ohýbať rúrky, občas potrebuje ohnúť rúrku kdejaký majster, alebo domáci kutil. Ak má byť ale ohnutá pekne, bez sploštenia, tak potrebujeme ohýbačku. Dá sa samozrejme aj kúpiť, ale...prečo investovať kvôli jednej dvom rúrkam, keď si ju môžem len požičať, prípadne ten jeden dva kusy ohnúť priamo u nás v požičovni.

Kompletné portfólio požičovne náradia nájdete v sekcii náradie.






 
Pribudla nám nová profesionálna ohýbačka Rothenberger ROBEND 4000. Vďaka silnému elektrickému motoru a prevodovke je ohýbanie s ňou bez námahy. Ohýbanie môže byť tlakové, alebo ťažné. Táto naša je ťažná.

Už keď ju chytíte do ruky cítite, že je to poriadny mašina. Robustná, pevná a má svoje kilá. Pracuje v oblasti od 12 do 35 mm, v závislosti od materiálu a hrúbky steny. My máme súpravy na ohýbanie 15, 18, 22, 28, 32 a 35 mm rúrok. Ak by ste potrebovali nejaký iný rozmer, dajte nám vedieť. Skúsime Vám vyhovieť, ale samozrejme to nebude hneď. K stroju je aj statív pre ľahšiu manipuláciu, zverák nie je potrebný. Stroj je jednoduchý, nevyžaduje žiadnu údržbu a práca s ním jednoduchá, rýchla a presná.

Na stroji sa dá navyše presne nastaviť uhol ohnutia až do 180°. Čiže človek nemusí sledovať a triafať sa s vypnutím v žiadanom uhle, ale si ho pekne nastaví vopred ide sa na vec. Stroj sám preruší uhýbanie v nastavenom uhle. Takže už si len vopred dobre premyslieť, premerať a naplánovať a práca dopadne na jednotku.

Takže ak potrebujete ohnúť rúrku (nie susedu), alebo robíte stolík, zábradlie, vešiak, prípadne ste profesionál a Váš stroj je práve smutný v servise. Príďte, radi Vám stroj požičiame.

U nás na predajni v Bratislave môžete nájsť rôzne profesionálne stroje pre inštalatérov a kurenárov. 

V prípade potreby nás neváhajte kontaktovať