Blog

Požičovňa pieskovacích kotlov na profesionálne otryskávanie- pieskovanie

Požičovňa pieskovacích kotlov na profesionálne otryskávanie- pieskovanie
 
Požičovňa náradia Bratislava, Trenčín, Liptovský Mikuláš ponúka vo svojich radoch profesionálne pieskovacie zariadenia, ktoré obsahujú veľký objem nádoby. Pieskovacie otryskávacie kotle s objemom až 400l slúžia na rýchle otryskávanie a pieskovanie extra znečistených povrchov. Mobilné pieskovacie zariadenia a mobilné pieskovacie kotle ponúkame vo výbornom prevedení. U nás dostanete kvalitné príslušenstvo ako napríklad pieskovacie masky, ochranné obleky a rukavice. Neváhajte nás navštíviť v našej predajni v Bratislave.



Kompletné portfólio požičovne náradia Bratislava, Trenčín, Liptovský Mikuláš nájdete našej web stránke požičovňa náradia.
 
Naša firma ponúka požičovňu pieskovacích otryskávacích kotlov s veľkou nádobou. Na výber ponúkame 25l, 100l, 200l, 300l a 400l pieskovacie kotle. Tryskacie zariadenie sa vyznačuje veľkou silou. Otryskávacie zariadenia je možné prispôsobiť tak, ako potrebujete. Môžeme znižovať prietok vzduchu a tlak. Naše otryskávacie kotle sú vhodné na rôzne účely ako napríklad pieskovanie kovov, pieskovanie skla, tryskanie balotinou pre čo najlepšie pieskovacie efekty.

Veľkou výhodou veľkých tryskacích zariadení ako sú pieskovacie kotle je veľká nádoba. Abrazívne médium sa pri veľkých prietokových parametroch vzduchu veľmi rýchlo minie. Výhodou sú pieskovacie kotle, kde sa zmestí až 400kg abrazív. Úspora času a pohodlná práca zaručujú veľmi dobré pieskovacie výsledky. V praxi sa môžeme preto sústrediť na kvalitnú povrchovú úpravu a nemusíme dopĺňať abrazívne médium do nádoby každých pár minút. 



V našej požičovni pieskovacích kotlov môžete nájsť aj iné druhy otryskávacích zariadení. Ponúkame na prenájom vysokotlakovú tryskaciu techniku resp. tlakové čističe, ktoré produkujú až 1000 barov a pomocou pieskovacej násady môžeme otryskávať povrch vodou a pieskom.

Treťou možnosťou je možnosť prenájmu vysokotlakových čističov, ktoré produkujú tlak až do výšky 1000 barov. Pomocou vysokotlakového lúča môžeme veľmi dobre strhávať a čistiť extra znečistené povrchy. Tryskanie bez chémie a abrazív je veľmi pohodlné, zato náročne na fyzickú kondíciu. Držať v ruke 1000 barov je náročne a odporúčame pre zdatnejších chlapov.

U nás na predajni v Bratislave, Trenčíne, Liptovskom Mikuláši môžete nájsť rôzne profesionálne stroje pre inštalatérov a kurenárov. 

V prípade potreby nás neváhajte kontaktovať.