Blog

Prečo používať elektrické zmrazovačky Rothenberger?

Prečo používať elektrické zmrazovačky Rothenberger?

Chystáte sa zrenovovať radiátory vo vašej domácnosti a nechcete kvôli tomu vypúšťať celý vykurovací systém? Spoľahnite sa teda na inovatívnu zmrazovaciu techniku, ktorej benefity a účel vám teraz predstavíme.

Pre záujemcov o požičovňu elektrických zmrazovačiek nás neváhajte kontaktovať.



Široké spektrum využitia
Neváhajte sa spoľahnúť na profesionálne zmrazovačky potrubia od výrobcu Rothenberger, prostredníctvom ktorých možno v panelákových bytoch meniť radiátory a vykurovacie systémy staršieho dáta za ich modernejšie verzie. Okrem toho vám poslúži aj za účelom zmrazenia vodovodného potrubia, opráv starších rozvodov teplej vody či rozširovania respektíve rekonštrukcie jednotlivých častí vášho vykurovacieho, ale aj vodovodného systému. Zmrazovanie elektricky je tiež vhodným riešením pre problém kvapkajúceho radiátora či ventilov, ktoré netesnia tak, ako by mali.
 
Kvalitná zmrazovacia technika od firmy Rothenberger vám teda umožní demontovať radiátor v byte bez potreby vypustenia systému prostredníctvom prechodného zmrazenia vody prúdiacej vykurovacím okruhom v bezprostrednej blízkosti od radiátora. Vďaka pokrokovej technológii tak môžu liatinové a oceľové radiátory vo vašom byte nahradiť aktuálnejšie doskové radiátory či radiátory dostupné vo viacerých farebných verziách a s hrúbkou, ktorá nie je väčšia než desať centimetrov. Výhodou podobných radiátorov je tiež fakt, že modernejšie vykurovacie telesá vedú svoje rozvody tesne nad podlahou a z estetického hľadiska tak už nebudú pôsobiť rušivo.


 
Benefity, na ktoré nemožno zabúdať
Nebojte sa obrátiť na skúseného poskytovateľa zmrazovacej techniky Rothenberger, ktorý popri spomenutých činnostiach môže tiež z daného vykurovacieho okruhu vyradiť nadbytočné radiátory, namontovať uzatváracie ventily alebo zaslepiť v rámci rekonštrukcie potrebné rúry. Nehovoriac o tom, že táto technika so sebou prináša aj ďalšie prednosti, ako napríklad možnosť zmraziť prívodné potrubie aj počas vykurovacieho obdobia, neobsahuje freóny a je tak ohľaduplná k životnému prostrediu a taktiež ponúka bezproblémové a bleskové zmrazenie nevyprázdnených častí potrubia.   

U nás na predajni v Bratislave, Liptovskom Mikuláši môžete nájsť rôzne profesionálne stroje pre inštalatérov a kurenárov. 

V prípade potreby nás neváhajte kontaktovať.