Blog

Predávam produkty Kärcher

Ak má človek byť dobrý predavač, predávať dobre a s radosťou, musí byť stotožnený s výrobkami, ktoré predáva. Hlavne s kvalitou a funkčnosťou, ale aj dizajnom, dostupnosťou príslušenstva, životnosťou a tiež aj servisom.



Pri výrobkoch značky Kärcher to vôbec nie je problém. Svojou kvalitou a spoľahlivosťou už od vzniku značky predstavujú ideálny produkt pre predajcu. Spĺňajú najvyššie kvalitatívne normy, takže človek sa naozaj nehanbí ich predávať. Svojou funkčnosťou vďaka rokom skúseností a inováciu sú také dobré, že ich kopíruje veľa výrobcov. Stále prichádzajú s novinkami, či už sú to nové stroje, alebo príslušenstvo, chémia, funkcie....

Vďaka tomu, že značka Kärcher ponúka kompletné riešenie, tak pomôcť vybrať zákazníkovi správny stroj a príslušenstvo podľa jeho požiadaviek vôbec nie je ťažké. Veľakrát prídu s predstavou stroja, ale po chvíľke rozhovoru už vieme, že potrebujú niečo úplne iné, ale...našťastie stále ten stroj bude Kärcher. Vieme vybrať vhodný stroj na každú činnosť v rámci čistenia a upratovania, od umývania okien, cez vysávanie, až po zametanie veľkých priestorov v komunálnej sfére, ale tak isto aj špeciálne stroje do výroby, alebo napríklad stroj na tryskanie suchým ľadom.

Osobitnou kapitolou je príslušenstvo a jeho dostupnosť. Nie je problém aj na veľmi staré stroje Kärcher vybrať príslušenstvo, stále je dostupné, lebo vo firme Kärcher vedia, že ich stroje sú tu na veľa rokov, stále fungujú ale spotrebný materiál ako napríklad kefy, prachové vrecká, nadstavce atď. sa derú, míňajú a treba ich meniť. Vďaka internému systému vieme podľa stroja vyhľadať či už príslušenstvo, alebo aj náhradný diel a objednať ho pre zákazníka. Robíme to dennodenne a zákazníci vedia, že keď niečo potrebujú, rýchlo to dodáme. A to práve vďaka politike firmy Kärcher, kde vedia, že predať stroj je len prvý krok, ale postarať sa o zákazníka aj so servisom, náhradným dielmi dokáže len silná a kvalitná značka akou práve Kärcher je.

Presne pre tieto veci rád predávam výrobky značky Kärcher, lebo sa nemusím hanbiť za tento produkt a zákazníci sú spokojní, lebo vedia, že sa o nich vždy dobre postaráme.

U nás na predajni v Bratislave a v Liptovskom Mikuláši môžete nájsť rôzne profesionálne stroje pre inštalatérov a kurenárov. 

V prípade potreby nás neváhajte kontaktovať.