Blog

Tepovanie na sucho. Profesionálna impregnácia kobercov

Tepovanie na sucho. Suché tepovanie kobercov metódou kartáčovania kobercového vlasu. Hĺbková impregnácia kobercov.
 
Firma IB REIN poskytuje od roku 1990 profesionálne čistiace služby, ktoré sú zamerané na priemysel, administratívne budovy, komunálnu sféru a domácnosti. Poskytujeme pravidelné upratovanie pre každý segment trhu na západnom a strednom Slovensku. Sme rodinne založená firma, ktorá maximálne dbá na detail. Upratovanie firiem je závislé na kvalitne odvedenej práci. Firmy a priemyselné haly čistíme a upratujeme tak, aby sme po sebe zanechali kvalitnú prácu. 


Poskytujeme viacero profesionálny čistiacich prác.
  • Upratovacie služby
  • Dodávanie hygienického materiálu
  • Čistenie vodným lúčom a odstraňovanie buriny horúcou vodou
  • Čistenie suchým ľadom
  • Tepovanie extrakciou na mokro alebo suché tepovanie
  • Umývanie okien, čistenie horúcou parou
  • Tepovanie na sucho
  • prenájom čističiek vzduchu pre kancelárie/firmy

Suché formy tepovania
V zásade vykonávame tepovanie klasicky a to extrakciou, tj nástrek vody s chémiou na koberec a spätné sanie znečistenia. Našou snahou je poskytovať moderné špecifické čistiace služby, ktoré sú niečím výnimočné. Našou absolútnou špičkou pri čistení kobercov je tepovanie na sucho. Tepovanie na sucho je realizované strojovou technikou. Pomocou jemného nástreku špeciálnej chémie (extra rýchlo schnúca) vmasírujeme roztok do vlákien kobercov. Kartáčovacou kefou a spätným saním čistíme a sušíme koberce.

Táto metóda medzičistenia kobercov, resp. tepovanie kobercov na sucho je maximálne  efektívna. Docielime tým krásne voňavé koberce, ktoré sú hneď pochôdzne. Upratovanie a tepovanie kancelárií, firiem je o to mnoho lepšie a efektívnejšie.


Hĺbková impregnácia kobercov a textílie
Impregnácia kobercov je našou službou, ktorá je vhodná pre náročných zákazníkov a pre zákazníkov, ktorí majú pokryté podlahy drahým alebo ťažšie udržiavateľným kobercom. Impregnácia textílie a impregnácia kobercov spočíva najprv v kvalitnom hĺbkovom tepovaní. Po usušení sa aplikuje impregnačná vrstva na koberec. Po niekoľkých hodinách sa vytvorí ochranný film na koberci.

Výhody suchého tepovania a impregnácie
Hlavnou výhodou impregnácie na koberci je zamedzenie usádzania sa prachu v štruktúrach koberca. Po impregnácii sa koberec lepšie udržiava a vysáva. Pocit z krásne čistenej kancelárie bude o to lepší.

Kde pôsobíme?
Upratovanie, tepovanie a profesionálne čistiace služby vykonávame pre nasledovné mestá a ich blízke okolia:
Bratislava, Malacky, Senec, Pezinok, Trnava, Dunajská Streda, Galanta, Nitra, Trenčín, Nové Mesto nad Váhom, Žilina, Čadca, Martin, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Zvolen, Banská Bystrica a mnohé iné.

Neváhajte nás kontaktovať.