Blog

Ekologické odstraňovanie buriny

Profesionálna čistiaca a upratovacia firma IB Rein je špecialista na ekologické čistiace postupy a metódy. Na trhu sme už od roku 1994 a neustále rozširujeme svoje portfólium prác. Chceme byť dostupný a prístupný čo najširšiemu okoliu a čo najväčšiemu územiu Slovenska, pretože sme presvedčení, že ekologické spôsoby čistenia sú v súčasnej dobe viac ako nutné.
 

 
V akom prípade možno označiť ničenie buriny za ekologické, kto služby podobného zamerania poskytuje a z čoho pozostávajú? Prezradíme to najdôležitejšie, čo by ste o likvidácii buriny s ohľadom na prírodu mali vedieť a aký je najlepší postrek na burinu s prívlastkom "bio" a "ekologický".


 
Prečo si dávame záležať na ekológii a ako to funguje v praxi?
Aplikácia chemických látok počas vykonávania čistiacich prác môže mať za následok viaceré negatívne účinky. Ohrozuje ľudské zdravie a škodí prírode a okolitému prostrediu. Nehovoriac o tom, že väčšinou ani nie je nutná a môžu ju nahradiť alternatívne riešenia ohľaduplné voči ľuďom aj životnému prostrediu.
 
A to je len pár dôvodov, ktoré nás vo firme IB REIN fungujúcej na slovenskom trhu už od roku 1994, viedli k špecializácii sa na ekologické čistiace a upratovacie práce. Tie okrem iného zahŕňajú čistenie verejnej kanalizácie a potrubí, ekologické a bezprašné pieskovanie sódou, údržbu zelených plôch, profesionálne zametanie verejných priestranstiev, ekologické čistenie podláh alebo dlažieb, odstraňovanie žuvačiek horúcou vodou a parou, čistenie suchým ľadom, či napokon ekologické ničenie buriny.
 
Ako je už jasné z označení týchto služieb, ich spoločným menovateľom je ekologická stránka, v rámci ktorej sa kompletne zaobídu bez použitia akýchkoľvek čistiacich prostriedkov s obsahom chémie, či iných umelých a škodlivých látok.
 
Podobná vlastnosť je obzvlášť vítaná na miestach, kde používanie chemických prostriedkov nie je žiadané, ocenia si ju už však i súkromní vlastníci alebo predstavitelia komunálnej sféry.
 
Príkladom je naša profesionálna likvidácia buriny, ktorú odstraňujeme zo zámkovej dlažby, dlaždíc, mačacích hláv aj iných povrchov v komunálnej, ale i súkromnej sféry, či poľnohospodárstva. Burina na verejných priestranstvách miest a obcí zavadzia, vytvára nepekný dojem, poškodzuje chodníky, námestia a priťahuje neželaných škodcov. Preto sme do našich radov zaviedli efektivny mechanický odstraňovač buriny. Najlepší ekologický postrek na burinu je práve ten, čo neobsahuje žiadnu chémiu ani iné umelé chemické látky, ktoré ohrozujú prírodu i zdravie ľudí a zvierat. 
 
Odborníci z našej spoločnosti burinu ľahko a rýchlo odstránia, pričom náš bio postrek na burinu je plne ekologický. Spočíva vo využití kvalitnej a v praxi overenej vysokotlakovej techniky aplikujúcej pod silným tlakom našich vysokotlakových čistiacich zariadení intenzívny prúd horúcej vody, respektíve pary až do teploty 98 stupňov Celzia. Výhodou tejto metódy navyše je, že je dostatočne účinná i v boji proti ďalšiemu biologickému znečisteniu, vrátane machov, lišajníkov a rias. Potrpíme si predovšetkým na kvalitné a profesionálne náradie na odstraňovanie buriny, preto vieme zaručiť, že prípravok na odstránenie buriny v našom podaní je najlepší postrek na burinu na trhu. Odburinenie a likvidácia buriny prebehne rýchlo a plne ekologicky.
 
Zabudnite na burinu na pozemkoch
Kým niektoré z našich služieb sú zamerané na vybrané slovenské mestá, iné sa snažíme dať k dispozícii veľkému množstvu klientov po takmer celom Slovensku. Príkladom je práve ekologické odstraňovanie buriny v našom podaní, ktoré má navyše dezinfekčný účinok, čo je vítaná pridaná hodnota, obzvlášť v dnešnej dobe. Úspešne povrchy zbavíme rôznych druhov a tipov neželaných rastlín, vrátane buriny s dlhšími a pevnými koreňmi, odolávajúcej bežným pokusom o jej likvidáciu. Zabudnite na ocot proti burine, soľ, čistiace prostriedky a iné odstraňovače buriny.
 
Presvedčte sa o sile a efektívnosti čistej horúcej vody v spojení s robustnou profesionálnou vysokotlakovou technikou z nášho vlastného portfólia, ktorú využívame i ako postrek na burinu v tráve a trávniku. S jej pomocou sme proti burine v trávniku schopní zakročiť aj v rámci poľnohospodárskej sféry, na poliach, vinohradoch a viniciach, záhradkárskych oblastiach a podobne. Využitie nášho odstraňovača na likvidovanie buriny je možné využiť i ako postrek na burinu pred sadením, a to v jarných až letných mesiacoch. Prostredníctvom silného tlaku prenikne horúca voda až ku koreňu buriny a počas najbližších dní zapríčiní doslova vysušenie a následné odumretie buriny. Vďaka tomu nie je potrebná žiadna chémia na odstránenie buriny, výlučne náš bio postrek na burinu, skladajúci sa z extra horúcej vody a pary, ktorú produkuje náš mechanický odstraňovač buriny. Horúca voda a para je mimoriadne úspešný domáci postrek na burinu.
 
Rastlina, resp. burina je týmto spôsobom spálená už prakticky od koreňov a ďalšieho rastu, či výskytu buriny sa tak nemusíte obávať minimálne po dobu niekoľkých týždňov, až mesiacov. Zabudnite na všadeprítomnú, otravnú burinu a vyskúšajte odstraňovanie buriny horúcou vodou, náš odstraňovač buriny je mimoriadne úspešný. V prípade záujmu o bližšie nazretie na našu prácu, si neváhajte pozrieť videá, v ktorých porovnáme stav daného priestoru pred vykonaním našej práce a po ňom.
 
Najlepší postrek na burinu a ekologické odstraňovanie buriny na báze horúcej vody a pary zabezpečujeme pre nasledovné mestá a ich okolie: Bratislava, Malacky, Holíč, Senica, Skalica, Myjava, Pezinok, Modra, Senec, Šamorín, Galanta, Dunajská Streda, Trnava, Veľký Meder, Sereď, Šaľa, Nitra, Komárno, Trenčín, Hlohovec, Piešťany, Nové Mesto nad Váhom, Púchov, Bytča, Považská Bystrica, Žilina, Poprad, Košice, Michalovce, Prešov, Banská Bystrica, Martin, Prievidza, Zvolen, Nové Zámky, Spišská Nová Ves, Levoča, Levice, Zlaté Moravce, Veľký Krtíš, Lučenec, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Topoľčany, Handlová, Čadca, Detva, Rimavská Sobota, Rožňava, Revúca, Žiar nad Hronom, Banská Štiavnica, Dubnica nad Váhom, Bánovce nad Bebravou, Partizánske, Brezno, Dolný Kubín, Trebišov, Kysucké Nové Mesto, Kežmarok, Stará Ľubovňa, Humenné, Bardejov, Vranov nad Topľou, Snina.
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.