Blog

Závitorezy Rothenberger

Rothenberger Supertronic 2000
Rothenberger SupertronicS 2000 je kompaktný elektrický ručný závitorez, ktorý napriek tomu, že nie je veľký, ponúka neuveriteľnú silu vďaka vysoko redukovanej prevodovke s kužeľovým súkolím. Má masívnu a odolnú konštrukciu a dokáže pracovať bez obmedzenia. Pracuje sa s ním jednoducho a pohodlne a ak potrebujete viac závitov, tak sa oplatí požičať si miesto manuálneho tento elektrický zázrak.


 
  • Závitorez si viete požičať a odniesť na požadované pracovisko

Dokáže vyrezať závit až do priemeru 2“, čo je postačujúce na väčšinu domácich rozvodov. Nie je pre neho problém rezať závit blízko steny vďaka mimostrednému upínaniu rezacích hláv. Bezpečnosť na prvom mieste a tak motor je dvojito izolovaný a odrušený voči iskreniu.  Rukoväť umožňuje bezpečné uchopenie v oboch smeroch otáčania. Stroj sa neustále premazáva a tak je naozaj nenáročný na údržbu.



V prípade naozaj veľkej fušky, alebo väčších priemerov je tu ale iný stroj.


Rothenberger Supertronic 4SE
Je to mobilný závitorezný stroj, ktorý je určený na použitie v dielňach alebo staveniskách. Pracuje v rozsahu 1/4“ až 4“ a dokáže robiť závity BSPT, ale aj NPT, BSPP, BSW ale aj metrické od 10 do 36mm.

Tento stroj už má automatickú hlavu, bezpečnostný nožný spínač a integrovaný odhraňovač. Práca s ním je veľmi rýchla, jednoduchá a efektívna. Vďaka prednému a zadnému centrovaciemu skľučovadlu dokonale uchytíte rúru, pri dlhšej rúre si viete pomôcť podobrením stojanom s nadstaviteľnou výškou.

Napriek hmotnosti viac ako 120 kg je vďaka vozíku veľmi mobilný, aj keď do schodov by som ho niesť nechcel. Ale na to ani nie je určený. Toto je naozaj nástroj, ktorý má makať, a nie stať v kúte. Je určený profesionálom, ktorý ocenia jeho silu a rýchlosť, uľahčí im prácu a zarobí si na seba.

U nás na predajni v Bratislave a v Liptovskom Mikuláši môžete nájsť rôzne profesionálne stroje pre inštalatérov a kurenárov. 

V prípade potreby nás neváhajte kontaktovať.