Blog

Požičovňa náradia pre kúrenárov a inštalatérov Liptovský Mikuláš

Profesionálna čistiaca firma IB Rein je na trhu už od roku 1994, a odvtedy poskytuje špecifické čistiace služby. Pod svojimi krídlami má požičovňu profesionálneho náradia a čistiacej techniky v Liptovskom Mikuláši, ktorá sprístupňuje profi techniku širokému okoliu. Medzi svoju silnú ponuku zaradila náradie pre kúrenárov a inštalatérov, a to nielen do rúk profesionálov.





POŽIČOVŇA NÁRADIA PRE KURENÁROV A INŠTALATÉROV LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ

S akým sortimentom určeným pre kurenárske a inštalatérske práce sa v našej požičovni stretnete, a aké má využitie zistíte v našom nasledovnom blogu.



S čím všetkým sa môžete na požičovňu náradia obrátiť?
Pokiaľ pracujete ako kúrenár alebo inštalatér, pri vykonávaní práce ste sa už určite stretli s potrebou využitia špeciálnych strojov, ktoré nie sú bežne dostupné. Vzhľadom k tomu, že niektoré z týchto zariadení nie sú potrebné ku každodennej pracovnej činnosti, ale využívajú sa len pri určitých zákazkách, nie je ekonomické investovať do kúpy podobného stroja, pretože finančná návratnosť nie je istá.

Z finančného aj časového hľadiska sa tak stáva praktickejším riešením prenájom konkrétneho stroja na určitú dobu, respektíve ku konkrétnemu úkonu. V tomto smere môžete kontaktovať požičovňu náradia s dlhoročnými skúsenosťami a zameraním na sortiment, špeciálny pre kúrenárov a inštalatérov. Hlavným miestom pôsobenia požičovne firmy IB REIN je Liptovský Mikuláš, no zabezpečiť náradie a stroje vieme aj do jeho blízkeho okolia, miest Ružomberok, Poprad, Prešov alebo Čadca.
  • Disponujeme výlučne kvalitnými profesionálnymi strojmi a technikou, s ktorou po rýchlom a odbornom zaškolení zvládne práce naozaj každý.

Aké náradie máme v našej požičovni?
Pre kúrenárov aj inštalatérov sú v našej požičovni pripravené zmrazovačky potrubia Rofrost Turbo od uznávaného výrobcu Rothenberger. Vďaka nášmu náradiu môžete zmrazovať nerezové, plastové, oceľové, medené aj plastohliníkové rúry, a to v závislosti od zvoleného prístroja, buď plynom alebo elektricky. Naše zmrazovačky sa vyznačujú kompaktnou konštrukciou, ergonomicky tvarovanými kliešťami, bezpečným monitorovaním a flexibilnými hadicami s difúzne tesným systémom.

Súčasťou vybavenia našej požičovne sú tiež špičkové lisovačky a lisovacia technika od spoločnosti Rothenberger, s ktorej pomocou možno lisovať viacvrstvové trubky aj fitingy. Naše lisovacie prístroje sú odolné voči nižším, aj vysokým teplotám do 60 °C.  Využívanie týchto lisovačiek uľahčuje praktická LED kontrolka, a vďaka nabíjateľnej batérii sa zaobídu aj bez stáleho prísunu elektriny.

Popri zmrazovaní a lisovaní je často využívanou čistiacou technikou krtkovanie, ku ktorému slúžia krtkovacie stroje s manuálnym, elektrickým, prípadne benzínovým pohonom. Poslúžiť môžu pri čistení vodného kameňa alebo odpadov potrubí, ktoré dokážu zbaviť aj odolnejšieho znečistenia. Majú výrazný rotačný efekt na báze špirály. Môžete si zvoliť spomedzi niekoľkých čistiacich nadstavcov, pričom konkrétny nadstavec si zvolíte podľa rozsahu a charakteru znečistenia.

V našej požičovni náradia nemôžu chýbať prvotriedne videoinšpekčné kamery, ktorých hlavnou úlohou je profesionálna videoinšpekcia a lokalizácia potrubia rozličného priemeru. Jednotlivé modely našich kamier sú vybavené odnímateľným displejom, odolným a dlhým káblom, či ohybnými kamerovými hlavami.

Požičovňa profesionálneho náradia pre kúrenárov a inštalatérov svoju techniku zabezpečuje aj do ďalších slovenských miest: Bratislava, Malacky, Senica, Myjava, Pezinok, Senec, Galanta, Dunajská Streda, Trnava, Nitra, Komárno, Trenčín, Považská Bystrica, Žilina, Poprad, Košice, Michalovce, Prešov, Banská Bystrica, Martin, Prievidza, Zvolen, Nové Zámky, Spišská Nová Ves, Levice, Lučenec, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Topoľčany, Čadca, Rimavská Sobota, Hlohovec, Skalica, Zlaté Moravce, Banská Štiavnica, Piešťany, Brezno.
 
Ak máte záujem o naše služby alebo si neviete rady pri čistení, tak nás neváhajte kontaktovať.