Blog

Požičovňa čistiacej techniky Liptovský Mikuláš

Firma IB Rein je na trhu už od roku 1994, odkedy ponúka špičkové profesionálne čistiace služby, no rozhodla sa svoje pôsobenie rozšíť, a byť tak k svojim zákazníkom bližšie. Zároveň viac sprístupňovať svoje služby a čistiacu techniku i do ostatných časti Slovenska. Naša nová požičovňa profesionálnej priemyselnej čistiacej techniky v Liptovskom Mikuláši je Vám prlne k dispozícii, pripravená pomôcť Vám i pri tých najnáročnejších prácach. 





POŽIČOVŇA ČISTIACEJ TECHNIKY LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ
Priblížime vám, čo je pre našu požičovňu charakteristické, aké prístroje nájdete v našej ponuke, a v ktorých oblastiach ich možno využiť.

Čím požičovňa vyniká a aký je jej sortiment?
Pokiaľ hľadáte kvalitnú čistiacu techniku, neváhajte sa obrátiť na požičovňu firmy s rodinným charakterom IB Rein, nachádzajúcej sa v meste Liptovský Mikuláš. V ponuke nájdete výkonné a profesionálne čistiace stroje od uznávaných výrobcov, akými sú značky Rothenberger, Kärcher a Atlas Copco. Zadovážiť si môžete tiež čistiace prípravky využiteľné pri práci s ponúkanými strojmi. Samozrejmosťou je odborná asistencia pri výbere, pomôžeme Vám nájsť tú najvhodnejšiu techniku, akú pri práci potrebujete.

Náš sortiment začína pri profesionálnych a priemyselných vysávačoch schopných vysať látky vodu, prach, azbest, špony, či dokonca škodlivý rakovinotvorný prach v rizikovom prostredí. V ponuke máme umývacie automaty, leštiace prípadne jednokotúčové stroje, ktoré si môžete vybrať v závislosti od veľkosti čistenej plochy alebo podľa rozsahu znečistenia. K dispozícii máme aj parné čističe, vhodné na domáce, ale aj profesionálne využitie. Ich charakteristickou vlastnosťou je silný, nepretžitý tlak pary zaručujúci výborné čistiace a dezinfekčné výsledky.

Čistiaca technika pre každé použitie
Či už máte záujem o čistenie menších, väčších alebo komunálnych plôch, naše výkonné zametacie stroje s manuálnym prípadne batériovým pohonom sú Vám plne k dispozícii. Vysokotlakové čističe s vysokým prietokom vody naproti tomu fungujú na benzínový či elektrický pohon a hodia sa aj na použitie v rizikovom a explozívnom prostredí.

Na kalové a hlbinné čerpadlá sa pri odsávaní nielen čistej, ale aj znečistenej a kalovej vody môžu spoľahnúť hasiči, no nájdu využitie aj v rozličných priemyselných odvetviach alebo v rodinných domoch. Za účelom čistenia odpadových potrubí alebo kanalizácie nájdete v našej požičovni praktické krtkovacie stroje s vysokým výkonom, vhodné pre potrubia rôznych rozmerov.
Pokiaľ sa zaujímate o monitoring potrubia, odporúčame Vám profesionálne inšpekčné kamery, lokalizačné moduly, trasovače potrubia a termokamery, ktoré sa dostanú aj do ťažko dostupných miest.

Súčasťou elektroinštalatérskej a kurenárskej práce je čistenie trubiek podlahového kúrenia, kde sú naše prístroje nápomocné podobne ako pri lisovaní fitingov, zmrazovaní potrubia a čistení slnečných kolektorov. V automobilovom servise a pri viacerých inštalačných a opravárenských prácach sa len veľmi ťažko zaobídete bez kvalitných zváračiek značky Kemppi. Nezabúdame ani na čistenie eskalátorov a pohyblivých schodov, pri ktorom vsádzame na kvalitné a výkonne zariadenia s primeraným sacím výkonom.

Požičovňa profesionálnej čistiacej techniky Vám vie svoju techniku po dohode zabezpečiť aj do ďalších slovenských miest: Bratislava, Malacky, Senica, Myjava, Pezinok, Senec, Galanta, Dunajská Streda, Trnava, Nitra, Komárno, Trenčín, Považská Bystrica, Žilina, Poprad, Košice, Michalovce, Prešov, Banská Bystrica, Martin, Prievidza, Zvolen, Nové Zámky, Spišská Nová Ves, Levice, Lučenec, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Topoľčany, Čadca, Rimavská Sobota, Hlohovec, Skalica, Zlaté Moravce, Banská Štiavnica, Piešťany, Brezno, Kežmarok.